Kuriózum70 éves, de 30 évet simán letagadhatna ez a nő! Elárulja a...

70 éves, de 30 évet simán letagadhatna ez a nő! Elárulja a titkát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor Annette Larkins az utcán sétál férjével, sokan azt gondolják a férfiről, hogy lecserélte feleségét egy sokkal fiatalabb nőre. Becenevén csak úgy hívják, hogy „a kortalan nő”, aki valószínűleg felfedezte az örök fiatalság titkát. De vajon mi lehet ez?

annete-larkin

Annette meggyőződése szerint az okozza kortalan fiatalságát, hogy egyszerűen csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszt, így ezek rengeteg energiával töltik fel. Étkészlete a saját floridai kertjében terem, ezek segítségével tartja formában és karban csodálatos alakját.

„Egyszerűen felébredek reggel 5.30-kor, és úgy érzem, hogy enyém a világ, tele vagyok energiával” – meséli lelkesen.

Régebben vegetáriánus volt, de aztán áttért a nyers vegán életmódra, így csak nyers növényi eredetű ételeket fogyaszt. A férje viszont hagyományosan él, húsfogyasztó, nem tért át a nyers vegán életmódra.

„Diétám lényege a nyers zöldségek, gyümölcsök, magvak, és nagyon sok csírát fogyasztok” – mondja Annette.

Pozitív életszemléletének és végtelen energiájának köszönhetően nyitott a világ dolgaira. Két fia van, akik 50 év körüliek, és úgy néznek ki egymás mellett, mintha a testvérei lennének.

A sok nyers étel az oka annak, hogy bőre nem ráncosodik, egészséges és élettel teli. A sárgarépa az egyik kedvence, béta-karotin tartalma miatt, szervezetéből könnyebben távoznak a méreganyagok. Az áfonya, a paradicsom és a lencse mind olyan élelmiszerek, melyek hozzájárulnak a fiatalság és a vitalitás megőrzéséhez. Az uborka például tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, regenerálja a bőrt, és így fiatalító hatása van.

Kutatások szerint az olyan étrend, amely nem tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, és egészségtelen zsírokat, jobban hozzájárul a szervezet egészségének és fiatalságának megőrzéséhez.

Larkins rengeteg nyers zöldség és gyümölcslevet is fogyaszt, erről és életmódjáról könyvet is írt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek