Lélektár7 titok az asztrológiából, amit neked is ismerned kell!

7 titok az asztrológiából, amit neked is ismerned kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológiai jelenségek általában véve bonyolultak és nehezen érthetőek a laikus ember számára, az erre vonatkozó speciális képzés hiányában. Mégis léteznek olyan apró titkok, melyeket érdemes megismernünk, hogy ezáltal segítségünkre lehessenek a fontos döntéseink meghozatala során.

7 titok az asztrológiából, amit neked is ismerned kell!

Nézzük akkor, melyek ezek az asztrológiai titkok, melyek megváltoztathatják adott esetben életünket!

1. Újholdkor mindig lehetőség van az újrakezdésre!

Valahányszor a Hold az újhold fázisába lép, mi is új életet kezdhetünk. Ilyenkor nekivághatunk az eltervezett új projektjeinknek, de a már elkezdett vagy félbehagyott dolgaink is végre rendeződhetnek. Ez jó időszak arra, hogy új terveket szőjünk és nekikezdjünk a megvalósításuknak is. Ugyancsak ez az idő alkalmas arra, hogy megszabaduljunk rossz szokásainktól, mint amilyen a dohányzás is, vagy elkezdhetünk akár egy új diétát egészségünk érdekében.

2. Változtassunk hajviseletünkön!

Ha az Újholdat megelőzően vágatjuk le hajunkat, az sokkal hamarabb fog nőni és regenerálódni. Egyes stylistok szerint, ilyenkor még a legmakacsabb típusú hajat is könnyebb fésülni és frizurát alkotni belőle, mint máskor.

3. Ne végezzünk nagy befektetéseket, amikor a Merkúr visszafelé haladó tendenciát mutat!

Ebben az időszakban igyekezzünk résen lenni az élet minden területén, hiszen ez kihathat a kommunikációnkra is és nagy eséllyel félreérthetik mondanivalónkat, ami feszültségeket eredményezhet. Pontosan ezért, az asztrológusok óvva intenek mindenkit ilyenkor a döntő üzleti tárgyalásoktól, a lakás vagy autó vásárlástól, pont azért, hogy elkerüljük a fölösleges konfliktus helyzeteket.

4. 12 évente fontos események következnek be életünkben!

Amikor a Jupiter, a születési pillanatunkhoz hasonlóan telepszik a mi asztrális térképünkre, különleges élményekben lehet részünk. Ez a kellemes élmény általában 12 évente következik be, és ilyenkor, addig nem jellemző nagy lehetőségeket kapunk az élettől, legyen ez akár szerelmi, karrier, vagy anyagi vonzatú.

5. Soha ne hozzunk fontos döntéseket Holdfogyatkozáskor!

Legyen az akár Nap vagy Holdfogyatkozás, ilyenkor mindig tartsuk magunk távol a fontos döntések meghozatalától. Ilyenkor az asztrális energiák útját állhatják céljainknak és az elénk gördülő akadályokat nagy nehézségek árán lehet leküzdeni.

6. Kedden és szombaton húzzuk meg magunkat!

Ezeken a napokon nem ajánlatos házasságot kötni, valamint fontos elkötelezettségeket vállalni, mivel hamar konfliktus helyzetben találhatjuk magunkat.

7. Amikor hullócsillagot látsz, fogalmazz meg egy kívánságot!

A hullócsillagok látványa már az ősidők óta elkápráztatta az emberiséget, bár volt idő, amikor katasztrófák és halál bekövetkeztét tulajdonították neki. Azt mondják, hogy csak azoknak lehet részük ebben a gyönyörű látványban, akik kiérdemlik azt, hiszen ilyenkor üzeni számukra az Univerzum, hogy élvezzék az élet szépségeit. Így válnak a hullócsillagok a remény, az újjászületés és az áldás szimbólumává.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek