A kvantumfizika szempontjából, minden egyfajta energia és mi magunk is vibrációs lények vagyunk, ugyanakkor minden rezgésnek van egy bizonyos frekvenciája.

Ezek a frekvenciák, olyan információkat tartalmaznak, amelyek hatással vannak a környezetre, és a környezet frekvenciái is hatással vannak ránk. Ezeket a rezgéseket különböző érzéseknek tekinthetjük, melyek lehetnek pozitívak és negatívak.

Most mindezt nézzük meg Pilar Casar Palacios szemszögéből, és megtudhatjuk, mi az a 7 dolog az életünkben, amelyek befolyásolják testünk frekvenciáit.

1. A gondolatok

Minden gondolat egyfajta elektromágneses hullámú frekvenciát bocsát ki, mely frekvencia visszatér az eredethez. Mit is jelent ez? Hogy azok a gondolatok, amelyek elbátortalanítanak, kritikusak, tele vannak haraggal és félelemmel, előbb-utóbb visszatérnek hozzánk. Ezért nagyon fontos a minőségi gondolatok ápolása és az elménk arra való oktatása, hogy az Mi javunkra működjön, ne pedig ellenünk szóljon.

2. A körülöttünk lévő emberek

Közvetlenül befolyásolják a rezgési frekvenciánkat. Ha boldog, pozitív és határozott emberekkel vesszük körül magunkat, akkor ez pozitív rezgést eredményez. Ezzel szemben, ha olyan emberek vannak a közelünkben, akik folyamatosan panaszkodnak, boldogtalanok, pesszimisták, a mi frekvenciánk is alacsony lesz, és ez megakadályozhat abban, hogy bevonzzuk az életünkben azt, amit szeretnénk.

3. A zene – hatalmas tényező

Válasszunk tudatosan zenét, és figyeljünk a dalszövegekre, mivel ezek is csökkenthetik a rezgések számát. És ne feledjük: pontosan azt vonzzuk be, amit érzünk az életünkben.

4. Mindaz, amit a médiában látunk

Ha úgy döntünk, hogy olyan programokat választunk, amelyek szerencsétlenségekkel vagy tragikus dolgokkal foglalkoznak, függetlenül attól, hogy hírekről vagy filmekről/műsorokról beszélünk, az agyunk ezt valóságnak fogadja el, és kémiai anyagok sorozatát termeli, mivel nem tud különbséget tenni a képzelet és a valóság között. Tehát a test kémiája befolyásolja a rezgések gyakoriságát.

5. A minket körülvevő légkör

Legyen az otthon vagy a munkahelyen, ha sok időt töltünk rendetlen vagy piszkos környezetben, ez hatással lesz a rezgési frekvenciánkra is. Igyekezzünk mindig javítania a körülöttünk lévő körülményeket, és tisztítsuk meg a személyes tereinket. Mutassuk meg az Univerzumnak, hogy sokkal többet vagyunk képesek befogadni, és vigyázzunk arra, amink már megvan!

6. Az általunk mondott szavak és azok, amelyeket hallunk

Amikor csúnyán beszélünk dolgokról és emberekről, ez befolyásolja a rezgések gyakoriságát. A magas rezgésszint fenntartásához elengedhetetlen a panaszkodási szokás megszüntetése és a másokkal szembeni csúnya beszéd. Kerüljük tehát a drámákat és az agressziót. Vállaljunk felelősséget választásainkért!

7. A hála

Erősen befolyásolja a rezgési frekvenciát. Ez egy olyan szokás, amelyet érdemes integrálni az életünkbe. Kezdhetjük a napi köszönőlistával mindazért, amit aznap kaptunk vagy megtehettünk. A hála megnyitja azt az „ajtót”, melyen keresztül a jó dolgok megérkeznek az életünkbe.

Mind ezek tudatában, remélem készen állsz arra, hogy magasabb rezgésű lénnyé válj!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.