Kuriózum7 mondat, amit soha ne mondj egy férfinak a vita kellős közepén!

7 mondat, amit soha ne mondj egy férfinak a vita kellős közepén!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kapcsolat az évek hosszú során általában számos hullámvölgyön megy keresztül, azonban, ha vissza akarunk találni a harmóniához, akkor nagyon okosan és megfontoltan kell cselekednünk.

A stresszes helyzetekben hajlamosak lehetünk mindent egymás fejéhez vágni, azonban, amennyire csak tudjuk abban a pillanatban, gondolkozzunk, mielőtt bármit is mondanánk.

Az alábbi mondatokat, amennyire csak lehet, kerüljük!

1. “Nem szeretsz!”

Miért dönt a nő és a férfi egymás mellett? Ezeknek a szavaknak nincs semmi értelme, hiszen csak akkor alakul ki egy kapcsolat, ha valóban szeretik egymást. Ezeket a szavakat hallva a férfi számára úgy tűnhet, hogy a nő nem veszi észre, hogy szereti.

2. “Soha nem fogsz tudni megérteni engem”

Sok nő könnyen mondja ezt, anélkül, hogy végiggondolná, hogy tulajdonképpen mit is mondott, vagy észrevenné negatív következményeit. A legtöbb félreértés általában az önzőségből fakad. Ez a konfliktus a jelenben történik, nincs amiért arról beszélni, hogy mi fog történni a jövőben, és negatív árnyékot vetni rá.

3. “A volt barátom sokkal jobb volt”

Az exekkel való hasonlítgatás biztos módja a kapcsolat megszüntetésének. Szeretnéd, ha a párod az exével hasonlítana össze? A férfiakat sokkal jobban érinti ez a dolog, mint a nőket, ugyanis nem szeretik, ha versenyezniük kell. Úgy érzik, hogy a nő mindig az exe után vágyakozik, és megbánta a szakítást.

4. “Lúzer vagy”

Egy szerelmes nő képes ilyeneket mondani? A lenéző mondatok helyett inkább jobb, ha mindenben támogatják egymást a párok. A feddések vagy sértő szavak a szeretet hiányára utalnak. A legnagyobb konfliktus idején sem szabad ilyen szavakat mondani. A veszekedésnek egyszer vége lesz, de a keserű szájíz örökre megmarad, és ilyenkor sokkal nehezebb a megbocsátás.

5. “Úgysem fog sikerülni”

Mi értelme valakivel együtt élni, ha nem bízunk, és nem hiszünk egymásban? Az állandó kritizálás azt jelzi, hogy egyáltalán nem tartjuk már fontosnak a másikat. Egy ilyen helyzetben a férfi úgy fogja érezni, a nő egyáltalán nem hisz benne. Elveszti érdeklődését, és nem fog több erőfeszítést tenni a nő érdekében. A férfiakat motiválni kell, nem pedig kritizálni.

6. “Álmodozó vagy”

Nincs abban semmi rossz, ha az ember ambiciózus célokat tűz ki, és azokról álmodozik. Jobb apró lépésekben haladni, mint semmit sem tenni, és csak egész életünkben várni a lehetőségre. A nőknek támogatniuk kell a férfiakat, akkor is ha úgy tűnik, hogy lehetetlen feladatra vállalkoznak.

7. “Nem vagyok elégedett veled”

Sok nő azt reméli, hogy ezekkel a szavakkal megváltoztathatja a férfi viselkedését, és megjavul. De, amint a gyakorlat azt mutatja, a férfiak inkább elválnak, mintsem, hogy gyökeresen megváltozzanak. Ha úgy érzik, hogy nem tudják boldoggá tenni a feleségüket, akkor jobbnak látják új életet kezdeni, gondolván, hogy egy másik nő biztosan értékelni fogja erőfeszítéseiket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek