Lélektár7 módszer, hogy ismét kapcsolatba kerülj a benned rejlő Lelki Vezetővel!

7 módszer, hogy ismét kapcsolatba kerülj a benned rejlő Lelki Vezetővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Így alakíts ki szorosabb kapcsolatot a benned rejlő Lelki Vezetőddel! 7 módszer, hogy ez könnyebben menjen!

7 módszer, hogy ismét kapcsolatba kerülj a benned rejlő Lelki Vezetővel!

Benned is megvan az isteni csoda, ha hiszed, ha nem. Az emberek többsége ma már eléggé eltávolodott a belső lelki iránymutatójától, ezért sokan nem tudják, hogy mit kellene tenniük azért, hogy boldogok legyenek, hogy rátaláljanak a saját útjukra.

Most azonban 7 hasznos tanács következik, amelyek segítenek neked is visszatalálni a Lelki Vezetődhöz.

1. Légy nyitott a befogadásra

Ha nem tudod befogadni a pozitív dolgokat az életedben, akkor egy energiablokkot képezel, amely megakadályoz abban, hogy önmagad légy, meggátolja azt, hogy a bőség energiája átlépje a küszöbödet, elveszettnek, kétségbeesettnek fogod érezni magad, mert nem lesz ott a belső Lelki Vezetőd, aki megmutassa a helyes útirányt.

2. Bízz magadban, ne kételkedj

A folyamatos kételkedésnek romboló hatása van, ezért mi lenne, ha inkább bíznál magadban. A gondolataidat tudatosan irányítsd a bizalom, a kitartás felé, ha kétségeid támadnak. Ne hagyd, hogy irracionális téveszmék legyőzennek és megakadályozzanak abban, hogy elérd a céljaid.

3. Maradj nyitott az Univerzum üzeneteire

Az ember természetéből fakadóan egy spirituális lény. Ezért nem szabad neked sem elnyomnod az érzéseidet, az intuíciódat, amely révén képes vagy érzékelni és megfejteni az Univerzumtól érkező üzeneteket. Ha tudni szeretnéd, hogy mitévő légy az életben, hallgass a szívedre, mert tőle csak az igazat hallod.

4. Fogyassz naponta több liter tiszta vizet

Az emberi szervezet 60-75 százaléka vízből tevődik össze, és ez nem véletlen. A víz remekül vezeti az energiaáramlásokat, amelyek behálózzák az egész testet. Ezért kell naponta minimum két liter vizet meginni, mert ezáltal jobban működik az agy, a szív, a keringési rendszer és minden egyes sejt.

5. “Gyakorold a csendet”

Keress egy csendes helyiséget, helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, lazítsd el az izmaidat, nyugtasd le az idegrendszeredet, légy türelmes magadhoz. Figyeld a csendet. Érezd, ahogy átöleli a tested az energia. Minden nap gyakorold ezt a módszert, és meglásd, jobban fogod érezni magad.

6. Fejlesz a lelkeddel való kommunikációt

Légy rugalmas, megértő, receptív a lelked mélyéről származó üzenetek befogadása kapcsán. Ha meghallgatod ezeket az érzéseket, szavak nélküli üzeneteket, akkor tisztában leszel az életcéloddal.

7. Egyensúly

Ahhoz, hogy jobban ráláss az életedre, törekedj arra, hogy egyensúlyi állapotot teremts magadnak. Ha ez sikerül, sokkal tisztább rálátásod lesz a dolgok működésére, az emberi kapcsolatok alakulására.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek