Egyes törzsek még a mai napig is a sámánt egy gyógyító varázslónak, jövendőmondónak tartják, aki természetfölötti képességekkel rendelkezik, fontos döntések előtt a törzs vezetői kikérik a véleményét. Úgy tartják, hogy a sámán képes kapcsolatot teremteni a túlvilág és a földi világ között, áthozni onnan a gyógyító üzeneteket, ezért nagy tiszteletnek örvend.

7 jel, ami arra utal, hogy sámáni képességekkel rendelkezel!

Benned is rejtőzhet egy sámán, így most következzen 7 jel, ami erre utal.

1. Egy erős ösztönt érzel, hogy segíts másoknak

Nagy az esélye annak, hogy szociális munkás, netán orvos, önkéntes vagy, aki rászorulókon segít. De az is lehet, hogy nem teszel semmit, csak érzed, hogy segítened kell. Ez az Univerzum hívása, engedelmeskedj neki.

2. Befele forduló vagy

A sámánok introvertált személyiségek, akik a saját világukban élnek. Te is ilyen vagy, foglalkoztat a miszticizmus, a spiritualitás, a túlvilág, a természetfeletti képességek, a meditáció. Érdemes a jó dolgokra fordítanod ezeket a képességeidet, mert így nem csak magadon, hanem másokon is segíthetsz.

3. Érzékeny vagy

Azt érzed, hogy birtokában vagy a hatodik érzéknek, és képes vagy olyan dolgokat észrevenni, amik mellett mások lazán elsétálnak. Ezt fogd fel úgy mint egy óriási ajándék. A sámánok is érzékeny emberek, akik figyelnek az álmaikra, kielemzik azokat, és meghallgatják az Univerzumból érkező üzeneteket is.

4. Imádod a természetet

Amikor az erdőben vagy, kirándulsz, azt érzed, hogy otthon vagy. Eggyé válsz a fákkal, a fűvel, a patakkal, a madarak énekével, a virágokkal. Szabadnak érzed magad, akárcsak a sámánok.

5. Nem kapod a helyed

Látszólag minden rendben van az életedben, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik, nem teljes minden. Nézz mélyen önmagadba, és ha meglátod a fényt a lelked mélyén, kövesd. Ez elvezet oda, ahol a vágyaid rejtőznek, és végre megtalálhatód azt, amit meg szerettél volna valósítani, ki szerettél volna próbálni.

6. Az életed nem volt könnyű

Ennek ellenére mégis képes voltál minden nehéz helyzetből felállni, mert tudtad, hogy a felsőbb erők, energiák veled vannak, és nem történhet semmi olyan, amit ne élnél túl, és ne tudnád elölről kezdeni az életed.

7. Ismered a fizikai fájdalmat

Ez azért van, mert az érzékszerveid rendkívül fejlettek és érzékenyek, így egy kisebb sérülés is az átlagosnál jobban fáj neked. Nem szabad hagynod, hogy bárki, vagy bármi letérítsen az utadról, mert ha ez bekövetkezik, fizikai betegségek jelentkezhetnek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.