Otthon7 hasznos feng shui trükk 2015-re!

7 hasznos feng shui trükk 2015-re!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Most, hogy már pár hete benne járunk a 2015-ös esztendőben, mindenki optimistán igyekszik tekinteni a jövőre. Íme, néhány hasznos feng shui praktika, ami szerencsét hozhat az új esztendőben.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

1. Száműzzük a negatív energiákat a házból: feng shui szakértők szerint érdemes év végén, még az újév beköszönte előtt takarítani. Amennyiben nem áll módodban egy általános nagytakarítást végezni, akkor legalább végezzünk egy alapos takarítást a konyhában, ahol a feng shui szféra három fontos eleme található: a jólét, az elégedettség és a boldogság.

Légy kész az új befogadására, ünnepeld meg a jövőbeni eseményeket, és közvetíts pozitív energiát és vibrálást. Ha javítani szeretnél az emberi kapcsolataidon, akkor vegyél tengeri sót és szórd szét a falak mentél, belülről. Hagyd úgy éjszakára, majd másnap seperd össze és tedd egy szemeteszsákba. Mialatt sepred a sót képzeld el, hogy a sóval együtt minden negatív energiádat a szemétbe dobot, és attól a pillanattól kezdve erősnek, egészségesnek és boldognak fogod érezni magad.

2. Mozdíts el 27 tárgyat: változtatod a helyét, változik a szerencséd – tartja a közmondás. Nem kell nagy változtatásokra gondolni, szekrényeket sem kell költöztetni, elég ha pl. felcseréljük a sótartót és a cukortartót.

3. Egészséget, boldogságot és sikert akarok: memorizáld ezeket a szavakat, és ismételd el, mikor találkozol valakivel. Higgyél abban, hogy ezek a szavak beteljesülnek.

4. Hallgass jó zenét: hallgass motivációs, relaxációs zenét, olyan zenéket, amelyek elűzik a negatív hatásokat. Elégséges naponta néhány perc jó zene is.

5. Hogyan vonzd magadhoz a szerelmet? Ha egyedül vagy, és már nagyon régóta vágysz párkapcsolatra, merülj el a nyugati energiába. Legkevesebb háromszor nézd meg hetente a naplementét, töltsd tele a szívedet reménnyel, pozitív energiával, és meglátod, nem fog késni a pillanat, amikor találkozni fogsz a nagy szerelemmel.

6. Így találj állást: ha állást szeretnél találni, akkor gyűjt össze 27 olyan tárgyat, amelyet már nem használsz és ajándékozd el, vagy add el. Ez által helyet adsz az életedben az újnak. Segíthet a plusz kilóktól való megszabadulás is, ezért mozogj rendszeresen.

7. Tölts tele a cukortartót: ha nincs tele a cukortartó, töltsd meg, ez szerencsét hoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek