Lélektár7 gyógyító jótanács Louise Hay-től, ami megváltoztatja az életed!

7 gyógyító jótanács Louise Hay-től, ami megváltoztatja az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A New York Times bestseller írója, Sarah Wilson saját honlapján egy fantasztikus történetet mesél el arról, hogy milyen volt, mikor találkozott Louis Hay-el, és mit tanult az önsegítő és motivációs mozgalom úttörő egyéniségétől.

sarah-louise

Az amerikai írónő, motivációs tréner első könyve még 1976-ban jelent meg, Gyógyítsd meg a tested címmel. Ezzel világraszóló népszerűségre tett szert. Louise-nak nem volt egy könnyű gyerekkora, és tinédzserkorában is sokszor kihasználták, de a rákkal is meg kellett küzdenie, mégis a 89 éves életmód tanácsadó több millió ember életére hat inspirálóan.

Íme, 7 jótanács Louse Hay-től:

1. Fogyasszunk jó minőségű fehérjéket, és sok zöldséget

Amikor Sarah Louise-al találkozott, reggelire menta teát, lágy tojást, 3 vékony kolbász, és pár szem szilvát fogyasztottak. A legjobban a szilva és a kolbász közös ízvilága tetszett nekik. Louise Hay Westin A Price diétáját követi, de nem tartja be szigorúan az előírásokat. Igyekszik minél kevesebb cukrot, glutén tartalmú terméket és gabonapelyhet fogyasztani. Ezzel ellentétben igyekszik természetes és egészséges zsírokhoz hozzájutni, valamint sok zöldséget fogyasztani.

2. Nincs szükséged sok tárgyra, holmira

Sarah azt tanulta meg Louise-től, hogy nincs szükség sok dologra, tárgyra, ruhára ahhoz, hogy egy nő boldog legyen. Louise-nak kevés dolga van, mégis gazdagnak tartja magát. Smart autót vezet és maga termeli a zöldségeit, gyümölcseit.

3. Nem kell olyanért aggódni, amit nem tudunk elintézni, úgy is minden rendeződni fog

Louise szerint a sorsunk, az életünk mindig úgy alakul, hogy a szükséges dolgaink meglegyenek.

4. Tanuljunk meg megbocsátani

Képesek vagyunk meggyógyítani magunkat, ha megbocsátunk. Ezáltal sokkal szabadabbnak, könnyebbnek fogjuk érezni magunkat, így a szervezetünk is sok lelki tehertől megszabadul.

5. Vegyük fel a telefont, válaszoljunk az e-mailekre

Louise szerint sosem lehet tudni, hogy mikor kopogtat be egy nagy lehetőség az életünkben, ezért ha nem vesszük fel a telefont, lehet, hogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy megváltozzon az életünk.

6. A nap első órája meghatározó

Louise azzal kezdi a napját, hogy hálát ad, amiért nyugodtan tudott aludni. Ezután jókat nyújtózkodik, majd utána egy keveset még olvas az ágyban. Mert szereti ezt tenni.

7. Figyeljünk oda a pajzsmirigyekre

Louise azt tanácsolja, hogy nézzünk bele a tükörbe, és kérdezzük meg a beteg pajzsmirigyünktől: hogyan szerethetnélek téged jobban, és mit tehetnék azért, hogy újból egészséges légy? Louise szerint sok embernél azért alakul ki pajzsmirigy probléma, mert a kreativitásuk blokkolódik, legtöbbször a stressz, a feszültség miatt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek