Kuriózum7 évvel ezelőtt vesztette el fiát John Travolta! A színész egy levelet...

7 évvel ezelőtt vesztette el fiát John Travolta! A színész egy levelet írt, amit nem fogsz tudni könnyek nélkül végigolvasni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha egy közeli családtag meghal, nagyon nehéz feldolgozni, azt az érzést még az ellenségünknek sem kívánjuk. Ha az ember a gyerekét kell eltemesse, az az élet legnagyobb tragédiája, és egyben legnagyobb próbatétele is. Kínában a születésnapot ünneplőnek nem egészséget és boldogságot kívánnak, hanem azt, hogy a gyerekét sose lássa holtan.

john-travolta-jett1

Sajnos, a híres amerikai színész, John Travolta szembe kellett nézzen a legrosszabbal: saját fia elvesztésével. Hét évvel ezelőtt ugyanis a színész, és felesége, Kelly Preston szörnyű tragédiát élt át: a 16 éves fiúk, Jett, egy ritka autoimmun betegsében, a Kawasaki-kórban halt meg, miközben epilepsziás rohamot kapott Travoltáék bahamai otthonában.

A szörnyű sorscsapás után Travolta ritkán jelent meg nyilvános helyen, szinte semmilyen munkát, szerepet nem vállalt. Elmondása szerint a családtagoknak, és a barátainak köszönheti, hogy valamelyest feldolgozta a tragédiát.

Nemrég a Facebook oldalán írt pár megható sort, a fiának, Jettnek.

“Azt mondják, hogy a legnehezebb dolog, amikor az ember elveszti a szüleit. De én ezt megcáfolom. A legszörnyűbb az, ha a gyerekedet kell eltemetned. Azt az embert, akit láttál megszületni, fejlődni, megtanítottad járni, beszélni. És szeretted, feltétel nélkül. Ez a világon a legnehezebb dolog, amit ki kell bírni. A fiam egy epilepsziás rohamot követően hunyt el. 16 évig ő jelentett mindent nekem.

john-travolta-jett

Most arra kérek mindenkit, hogy álljunk meg egy pillanatra, és köszönjük meg gyerekeinknek, hogy vannak nekünk, és a gyerekek is köszönjék meg a szüleiknek, hogy léteznek. Az élet ugyanis túl rövid… Töltsünk időt egymással, gyerekek a szüleikkel, szülők a gyerekekkel. Mert az élet kiszámíthatatlan, és bármikor történhet valakivel bármi.

A fiam halála megtanított arra, hogy úgy kell élnem, mintha az az utolsó napom lenne ezen a világon. Mindennap mondjuk el szeretteinknek, hogy mennyire fontosak számunkra. Ennél fontosabb dolog nem létezhet!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek