Kuriózum7 embertípus, akinek jobb, ha soha nem árulod el a titkaidat!

7 embertípus, akinek jobb, ha soha nem árulod el a titkaidat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindenkinek vannak kisebb vagy nagyobb titkai, melyeket nem szívesen oszt meg másokkal. Egy bizalmasod legalább azért neked is van, akinek elmondod a legnagyobb örömöd, és legnagyobb bánatod is.

7 embertípus, akinek jobb, ha soha nem árulod el a titkaidat!

Ha új környezetbe kerülsz, jó, ha tudod, hogy melyik az az embertípus, akivel inkább soha ne oszd meg a titkaidat. Őket kerüld a közeljövőben, ha nem akarod, hogy kifecsegjék azt, amit nem szeretnél, hogy sokan tudjanak.

1 Pletykás

Természetesen a pletykás ember áll az első helyen. Ő az, akire soha ne bízd rá a titkaid. A beszélgetés első perceiben ki fog derülni, hogy az illető személy pletykás vagy sem. Ha állandóan mások életéről beszél, akkor gondolom, nem sok bizalommal bízod rá a legféltettebb titkod.

2. Ál-barát

Ez egy nagyon furcsa embertípus. Úgy tesz, mintha a legjobb barátod lenne, azonban, amikor igazán szükséged lenne rá, sosincs ott. Szélsőséges, sosem tudod, hogy mikor számíthatsz rá.

3. Bíráló

Soha nem örül, ha valami jó történik veled, állandóan kritizál, és kioktat. Meg van győződve róla, hogy csak az ő véleménye a helyes.

4. Sznob

Ezt a személyt is könnyen felismered, hiszen másképp beszél, másképp öltözködik, állandóan felsőbbrendűségével akar kitűnni a tömegből. Lenéző, és nem tűnik megbízhatónak.

5. A mindig csak ígérgető

Ugye ismerős ez az embertípus. Állandóan tele van tervekkel, de már te sem hiszel el neki semmit. A végén mindig kiderül, csak ígérget, de nem tartja be, amit mond.

6. Rosszindulatú

Nem tudja elfogadni, hogy másnak is lehet igaza, valamint hogy létezik a Földön az övétől eltérő vélemény. Ha nem az ő oldalán állsz, akkor mindig áskálódni fog ellened.

7. Versenytárs

Állandóan a versenytársat látja benned. Bármit, amit együtt csináltok, versenyként fog fel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek