Kuriózum7 egyszerű lépés, ami segít abban, hogy milliárdos lehess

7 egyszerű lépés, ami segít abban, hogy milliárdos lehess

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahhoz, hogy valaki milliárdossá válhasson, az akaraterőn, a kitartáson és a munka szeretetén kívül még néhány dologra szükség lehet. Az alábbiakban nézzük, mit tanácsolnak számunkra az önerőből meggazdagodott emberek!

7 egyszerű lépés, ami segít abban, hogy milliárdos lehess

Mindig hallgassunk a megérzéseinkre!

– vagyis ne azt utánozzuk, ami esetleg másnak bevált, hanem összpontosítsunk magunkra és térképezzük fel a társadalom szükségleteit.

Egy fiatalember, miután nem kapott üres taxit Párizsban, elhatározta, hogy ezt az űrt tölti be új vállalkozásával. Így hozta létre az UberCab nevű cégét, és ezzel egy időben egy applikációt, mely könnyebbé tette a kliensek számára a taxival való utazást. Az applikációt 2010-ben indította útjára, San Franciscoban, és mára a világ majd minden országában elérhető. Ezáltal, az Uber megalkotói, Travis Lalanick és Garrett Camp, mára 5.3 milliárd dollárnyi vagyonra tettek szert.

Merjünk nagyokat álmodni!

– higgyük el, hogy olyant hozhatunk létre, mely egyedi lesz a maga nemében. Így tett Bill Gates is, aki a számítógépek világában alkotott nagyot, alig 19 évesen, létrehozva a Microsoftot. Jeff Bezos, az Amazon.com létrehozója, az online vásárlásban látta meg a nagy lehetőséget.

Szenteld magad teljes mértékben a vállalkozásodnak!

Mark Cuban szerint, csakis akkor vágjunk bele egy vállalkozásba, ha az teljes mértékben lenyűgöz bennünket, ha képesek vagyunk feláldozni szabadidőnket és magánéletünket egyaránt a siker érdekében.

Ezt már olvastad? A nagymamám megtanított, hogy miként tudom bevonzani a pénzt az életembe!

Ne féljünk a lehetséges kudarcoktól!

– hiszen ezek természetes velejárói a dolognak.

Sam Walton első üzlete bebukott, ám később megalapította a Walmark-ot, amely ma a világ egyik legnagyobb üzlethálózata.

Szentelj kellő figyelmet az apró részleteknek is!

Steve Jobs, az Apple társtulajdonosa, arról volt híres, hogy a legapróbb részletek sem kerülték el a figyelmét. Egy nap azzal hívta fel a Google-t, hogy nem elégedett a Google logó színeivel, melyek az IPhone-on találhatóak.

Olyan csapattal dolgozz, melyben teljes mértékben megbízol!

– hiszen egyedül nem megy, mert egy vállalkozásban szükség van megbízható és intelligens társakra. A legtöbb milliárdosnak van egy megbízható társa, akire mindig támaszkodhat. Soha ne félj együtt dolgozni nálad intelligensebb emberekkel, mert sokat tanulhatsz tőlük.

Ezt már láttad? Minél intelligensebbek vagyunk, annál nehezebben találjuk meg a boldogságot! Nézzük, mi lehet ennek az oka!

Az első mindig a vásárló!

– vagyis igyekezz mindig a vásárló igényeit maximálisan kielégíteni a termékeiddel, mert csak így virágozhat a vállalkozásod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek