Lélektár7/16: 2020 decemberének numerológiai rezgései - ez az időszak valóságos tornádóként hathat

7/16: 2020 decemberének numerológiai rezgései – ez az időszak valóságos tornádóként hathat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Ha a szivárvány megjelenik a felhőkön, látni fogom, és megemlékezem az örök szövetségről, amely fennáll Isten és minden élőlény meg minden test között a földön.” – Teremtés könyve 9:16.

December az év 12-ik hónapja.
Az év: 2020 – ez a numerológiában: 2 + 0 + 2 + 0 = 4
Az univerzális energiarezgés 2020 decemberére: 12 + 4 = 16 = 1 + 6 = 7

A hetes az a szám, amellyel Isten minden munkáját megjelöli. Akár az emberről, természetről, fizikáról, kémiáról vagy zenéről beszélünk, láthatjuk, hogy ezek mind ezen az Isten által megállapított szent számon alapulnak. A hetedik napon befejeződött a teremtés.

A hetedik nap után a világ teljes volt, és semmit sem lehetett hozzáadni, és semmit sem lehetett belőle elvenni. Tehát a világ tökéletes volt a hetedik napon. Az élet hétéves ciklusokra épül. A testünk és a lelkünk hétévente megújul. Tehát a hetes szám egy tökéletes, Isten által teremtett világot jelöl.

Egy olyan hónapban, amelynek a rezgésszáma 7, mélyebb szinten keressük az igazságot. Ez a vizsgálódás és lelki vezeklés hónapja.

„Az Úr minden útja kegyelem és hűség azoknak, akik megtartják szövetségét és törvényét.” – Zsoltárok könyve 25:10.

A 7-es rezgésszámú hónapokban jobban reflektálhatunk „saját történetünkre”, arra, hogy jobban megismerjük egymást.

Isten megpihent a hetedik napon, és a mi lelkünknek is ösztönösen pihenésre, kikapcsolódásra, nyaralásra van szüksége, arra, hogy elmerenghessünk az életen és annak egyetemes törvényein. Jó, ha megpróbálunk lelassítani, így ráhangolódhatunk erre az egyetemes frekvenciára, különben a fegyelmezetlenség drámai változásokat idézhet elő a lelkiállapotunkban.

Ez egy érzékeny, önvizsgálattal teli hónap, amely elősegíti a tanulást, a békében és csendben töltött időt. Itt az ideje, hogy elkezdjük keresni a belső egyensúlyt, és ezért ezt a hónapot a várakozás havának érezhetjük. Próbáljuk meg befogadni a magasabb rendű útmutatást, tegyük félre féktelen személyes vágyainkat, és kérjük arra isteni énünket, hogy vezessen bennünket.

Egy 7-es rezgésszámú hónapban könnyebben irányítjuk az élvezeteinket, sőt, elégedetlenné válunk a földi örömökkel, valami másra, isteni eledelre van szükségünk. Bizonyos értelemben most a lelkünkről tanulhatunk, arról, mit tehetünk a megismerés érdekében, és hogy gyógyíthatjuk be a régi sebeket. Most olyan bölcsességhez férhetünk hozzá, amely lehetővé teszi, hogy saját belső fényünk élesebben ragyogjon, mint valaha. Kapcsolatok szempontjából ez a hónap hidegség, távolság, közömbösség érzetét hozhatja magával.

A 16-os rezgésével 2020 decemberében nehézségekre kell számítanunk az érzelmi, a családi, a kapcsolati és a párkapcsolati szférában is. Ez a hónap meglehetősen furcsa, sőt, szokatlan lehet. Rendkívüli események történhetnek, a régi adósságok a legrosszabbkor kerülhetnek előtérbe, és kiegyensúlyozatlannak érezzük magunkat. Ez érzelmileg nehéz időszak lehet, elveszettnek és elhagyottnak érezhetjük magunkat. Megtörténhet, hogy szembe kell néznünk az elszigeteltséggel, magánnyal, különféle dilemmákkal, hűtlen barátokkal, látványos bukásokkal, extrém eseményekkel.

Ez az időszak valóságos tornádóként hathat, ami mindent elpusztít, de valójában csak arról van szó, hogy átrendeződik az életünk. Senki nem állítja, hogy ez könnyű lenne, de miután a vihar elvonult, megújulunk, megkönnyebbülünk, és boldogabbak lehetünk, mint azelőtt voltunk. Sok szempontból a 16-os szám olyan kihívások és próbatételek jelenlétét mutathatja, amelyek próbára teszik hitünk erejét, és felkészítenek bennünket sokkal nagyobb dolgokra. Ez a rezgés megadja nekünk azokat az eszközöket is, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy megtaláljuk a módszert a nehézségek megoldására, új embereket hoz az utunkba, akik megvilágítják előttünk az utat, amit keresünk.

Ugyanakkor ez a hónap hálára is tanít bennünket. Segítséget kapunk, hogy helyesen értékeljük mindazt, amit kaptunk, amit elhanyagoltunk, a tehetségünket, a jó pillanatokat, és azokat a pillanatokat, amelyek veszteséget és zavart hoztak az életünkbe. Függetlenül attól, hogy jó vagy rossz pillanatokat éltünk át, meg kell tanulnunk hálásnak lenni mindazért, amink már megvan, köszönetet kell mondanunk Istennek a kapott ajándékokért.

Ez az egyszerű szavak hónapja, és a „köszönöm” szónak kulcsfontosságú szerepe van az átalakulásunkban. Minden, ami az életünkben történik, arra irányul, hogy jobbá tegyen bennünket, és hogy ne a földi, hanem az isteni törvényeknek megfelelően cselekedjünk. Ezért el kell fogadnunk, hogy nézeteink nem mindig helyesek, és a sors törvényei túl bonyolultak, ha nem hagyjuk, hogy az isteni szellem vezéreljen bennünket. El kell fogadnunk ezt az útmutatást, méghozzá hatalmas szeretettel, semmiképpen sem szabad gyűlölettel fordulnunk felé. A hit az isteni híd, amely segít átélni a nehéz tapasztalatokat, amelyek a sorsunk részei.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek