Libby Huffer 44 éves, és romokban hever az élete. Rettenetes betegségben szenved: a neurofibromatózis pokollá teszi minden egyes napját, a testét fedő közel 6000 dudor pedig mindenkit elűz a közeléből!

dudor-no

Libby normális életet élt, kamaszkoráig. Akkor ugyanis apró duzzanatok jelentek meg a bőrén, a számuk pedig egyre csak nőtt, így a lányt több osztálytársa is kigúnyolta különleges betegsége miatt. A tünetek akkor váltak a legsúlyosabbá, amikor várandós lett, és világra hozta első gyermekét.

Bár az orvosok mindent elkövettek, hogy megfékezzék a kóros daganatok felbukkanását, ezek száma több ezerre nőtt, és az amúgy széparcú Libbyt egy csúnya banyává változtatták. Jelenleg közel 6000 apró bibircsók rútítja el a nő arcát és testét, meggátolva őt abban, hogy normális életet éljen!

„A gyerekeimnek azt mondom, puszit kaptam az angyaloktól, ezért nézek ki így. Ők nem kérdezősködnek tovább, de az embereknek fogalmuk sincs, mi az én betegségem, ezért folyton el kell nekik magyaráznom. A hátamon lévő dudorok okozzák a legnagyobb fájdalmat, sokszor nem tudok éjjel sem aludni. Jelenleg 13 gyógyszeres kezelést folytatok. Egész életemben ujjal mutogattak rám, és ha ki kell mennem a házból, igyekszem minél jobban eltakarni magam. Szeretném, ha egyszer végre eljönne számomra is az a nap, amikor nem kell amiatt aggódnom, hogyan nézek ki, vagy hogy mit is vegyek fel, ami elfedi a daganatokat a testemen!” – panaszkodott Libby.

https://www.youtube.com/watch?v=m0JOOFZrk9I

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.