Koktél6 saját gyermekük mellé 7 árván maradt testvért fogadtak örökbe!

6 saját gyermekük mellé 7 árván maradt testvért fogadtak örökbe!

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére!

A New Jersey-i család mindent megtesz azért, hogy az örökbefogadott gyerekek jól érezzék magukat, és semmibe ne szenvedjenek hiányt.

A Torppey család háza mindig is hangos volt a gyerekzsivajtól, szeretet és boldogság uralta a New Jersey-i otthonukat. A hatgyerekes család azt mondja, hogy életük akkor teljesedett ki igazán, miután örökbe fogadtak 7 ukrajnai árván maradt gyermeket.

A szülők, Wade és Michelle Torppey nap mint nap hálát adnak azért, hogy egy ilyen boldog és tökéletes nagycsaládot bízott rájuk a Gondviselés. Nekik köszönhetően a hét árván maradt testvér nem kellett elszakadjon egymástól, mivel mindegyikőjüket örökbefogadták.

“Senki sem hiszi, hogy hat gyerekünk mellé még további hetet fogadtunk örökbe. Amikor meghallják, hogy tényleg hat plusz hét gyermekünk van, valósággal sokkot kapnak” – mondja nevetve Michelle.

Michelle és Wade hat biológiai gyermekén kívül örökbefogadta Olenát (17), Leezát (14), Slavikot (12), Alinát (11), Anhelinát (9), Senyát (8) és Jenyát (6). Édesapjuk 2016-ban, édesanyjuk pedig 2018-ban halt meg. Összesen 10-en voltak testvérek, de közülük ketten már túl idősek voltak ahhoz, hogy örökbe lehessen fogadni őket, ezért ők a rokonoknál maradtak.

A hét testvér érkezését boldogan várta az egész Torppey család, mindent megtettek annak érdekében, hogy otthonosan érezzék magukat a gyerekek. Wade felújította a tetőteret, és így egy csodaszép élettér várta a gyerekeket. A hat testvér ukrán és orosz nyelvórákat vett, hogy gond nélkül beszélgetni tudjon az örökbefogadott testvéreivel, akik jelenleg angolul tanulnak.

A Torppey család

A legfiatalabb biológiai gyerek, a 15 éves Zoey is nagyon lelkes volt, és mindent megtett az örökbefogadott testvérekért.

“Amikor a legidősebb gyerekünk megnősült és elköltözött, Zoey-nak lett volna a legnagyobb hálószobája, de ő annyira önzetlen, hogy gyorsan átadta a örökbefogadott testvéreinek” – mondta Wade.

Torppeyék először 2018 karácsonyán találkoztak 5 gyerekkel a 7-ből, a Lafayette Szövetségi Egyház Nyitott szívek és otthonok című programjának keretében. Akkor még a két legfiatalabb túl kicsi volt az utazáshoz.

“Rögtön tudtam, hogy ez nem egy hagyományos karácsony lesz” – mondta Wade.

Ezután egy hónapot töltöttek a gyerekekkel, és végül úgy döntöttek, hogy mind a hét testvért örökbe fogadják, és otthont adnak nekik. Az örökbefogadást végül jóváhagyták, és a testvérek idén júliustól hivatalosan is a Torppey-i családhoz tartoznak.

“Ha van valami, amit jól csinálunk az életben az a “szülőség”, legalábbis mások is azt mondták rólunk, hogy nagyon jó szülők vagyunk. Szeretném azt hinni, hogy ez egy ajándék, amit Isten adott nekünk” – mondta Wade.

A család létrehozott egy GoFundMe oldalt, ahol pénzt gyűjtenek a gyermekek oktatására. Az adományok 100%-át ezen örökbefogadott gyermekek oktatására fordítják. Az oktatási költségek fedezése után fennmaradó pénzt és eszközöket az árvaháznak ajánlják fel.

“Egy percig sem bánjuk, hogy a házban gyakran káosz uralkodik, hisz legtöbbször tele van nevetéssel és szeretettel az otthonunk” – mondta Wade.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek