Holotropikum6 reggeli szokás, amit a boldog emberek mindig betartanak

6 reggeli szokás, amit a boldog emberek mindig betartanak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha egy kicsit jobban körülnézünk a munkahelyünkön, a lakókörnyezetünkben, családunkban, biztos találunk egy olyan személyt, aki szinte mindig vidám, mosolygós, örül az életnek, egyszóval boldog. Most leleplezzük a titkát, ugyanis 6 olyan reggeli tevékenység következik, amelyet a boldog emberek szoktak művelni.

reggel

1. Mozgás

Itt elsősorban nem edzéstervekről, fitnesztermekbe való járásról van szó, hanem bármiféle mozgást igénylő tevékenységről, amelytől jó kedvre derül az ember, amely örömet szerez. Ez lehet tánc, kerékpározás, vagy akár 10 perc séta.

2. Imádsággal, vagy meditációval kezdik a napot

Bármi, ami segít megnyugodni, egyensúlyba hozni, hozzátartozik a boldog emberek reggeli rutinjai közé. Ilyenkor magukra figyelnek, arra összpontosítanak, hogy remek napjuk lesz, jól fogják érezni magukat. Ez a szertartás megnyilvánulhat imádság, meditáció, jóga formájában, vagy akár pár mély lélegzetvételben is.

3. Egy óráig nem nyúlnak a telefonjuk után

Amennyiben az első dolgunk ébredés után az, hogy gyorsan a mobiltelefonunkhoz kapunk és megnézzük, hogy keresett-e már valaki, vagy leellenőrizzük az e-mailjeinket, akkor lehet, hogy tartozunk a boldog emberek táborába. Az agyunkat így máris munkára fogjuk, megoldásokat kezdünk keresni jóval előbb, még mielőtt az igazi munkaidőnk elkezdődne. Hagyjuk az asztalon a telefont, gondoljunk pozitív dolgokra, munkában indulás előtt ráér megnézni, hogy mi történt a virtuális térben.

4. Kiadós reggeli

Milyen nap lesz az, amelyiket nem egy kiadós, finom, energiával teli reggelivel kezdünk? A szervezet számára szükséges a megfelelő táplálék, ahhoz hogy megfelelően tudjon egész nap működni. Fogyasszunk el egy jó nagy pohár görög joghurtot sok gyümölccsel, teljes kiőrlésű gabonából készül péktermékkel, de tojásrántottát is reggelizhetünk, sok zöldséggel.

5. Készítsünk napi tervet

A boldog emberek minden reggel rászánnak pár percet arra, hogy megtervezzék a napjukat. Ez azért jó, mert így tudják, hogy mit kell sürgősen elintézniük, így időt nyernek a fontos dolgokra is,

6. Mondd azt, hogy szeretlek

Nem is gondolnánk azt, hogy ez az egyszerű szó, mekkora boldogságot tud okozni. Annak is, akinek mondják, de nyilván annak is, aki kiejti ez a gyönyörű szót, amely megerősít mindenféle emberi kapcsolatot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek