Nemrég volt Telihold, amely az Oroszlán jegyében alakult ki. Ennek hatása azonban még most is érződik. A legjobb amit tehetsz, hogy többé ne gondolsz a múltra, inkább a szenvedélyeidnek hódolsz, és minden napot ünnepként élsz meg.

6 lépés, hogy a lehető legjobban ki tudd használni az Oroszlán jegyében lévő Telihold nyújtotta energiákat!

Lássuk, miként teheted még szebbé, elégedettebbé az életed!

1. Erősítsd, fejleszd az önazonosságodat

Akkor lehetsz igazán sikeres, eredeti és boldog, ha hiteles és önazonos tudsz lenni, vállalva minden erényt, hibát, szokást, ami téged jellemez. Irányítsd magadra a figyelmed, ahogy az Oroszlán. Ebben nem kell szégyenkezned, hanem inkább vállald önmagad, és azzal foglalkozz, ami igazán örömet okoz.

2. A szíved legyen mindig nyitott

Az Oroszlán olyan energiákat küld feléd, amelyek erősítik benned az őszinteség, a boldogság, a lelkesedés érzését. Légy merész, mutasd ki hogy mit érzel, vallj szerelmet a párodnak.

3. Tégy rendet a szenvedélyeid között

Többé ne vállalj el semmi olyan dolgot, ami nem szívből jön. Az élet túl rövid, hogy olyasmikkel foglalkozz, amelyek negatívan hatnak az életedre. Keresd meg azt az életformát, amely inspirál, ahol és amiben boldog, sikeres lehetsz.

4. Felejtsd el a kompromisszumokat

Ha túl sok kompromisszumot kötsz, akkor megtagadod saját magadat, az értékeidet. Az Oroszlán energiái arra sarkallnak, hogy légy szabad, merész, ne félj semmitől, beszélj nyíltan, légy hálás, ünnepeld a kreativitásodat.

5. Hallasd a hangodat

Az Oroszlán arra ösztönöz, hogy légy vidám, energikus, imádd a zenét, a táncot. Járd be a világot, ünnepelj meg minden pillanatot a barátaiddal.

6. Szabadítsd ki a benned rejlő gyermeket

Az Oroszlán energiái kíváncsibbá tesznek, ami talán a legalapvetőbb gyermeki tulajdonság. Fedezd fel a világot, feszegesd a határaidat, kezdj el ismét festeni, színezni, szobrászkodni, alkoss maradandót a világnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.