A földi angyalok olyan emberek, akik fényt terjesztenek a világban, és ösztönzik a pozitív változásokat. Nem tűrik a gyűlöletet, az erőszakot vagy az elnyomást, és csak a harmónia és a szeretet világában akarnak élni.

Öreg lelkek, ezért nem feltétlenül tudnak, vagy akarnak beilleszkedni a mai modern, technológia uralta világba. Sokkal inkább foglalkoztatja őket az, hogy boldogságot, örömet és fényt vigyenek mindenki életébe, akivel csak találkoznak. Tiszta és pozitív energiát sugározva szenvedélyesen törekednek arra, hogy jobbá tegyék a világot, és megoldják annak minden problémáját.

A földi angyalok gyakran nincsenek is tisztában a bennük rejlő erővel, és azt sem tudják, mekkora hatással vannak más emberek életére. Vannak azonban bizonyos jelek, amikből rájöhetsz, ha te is egy vagy közülük.

1. A földi angyalok rendkívül érzékenyek

A földi angyal küldetése az öröm terjesztése és a világ problémáinak megoldása. Ez nem éppen könnyű feladat, ezért nem is csoda, hogy gyakran csalódnak, és kiábrándulnak az őket körülvevő világból. Mélyen a szívükön viselik a világ gondját, ezért a rossz hírek folyamatos áramlása depresszíven hathat rájuk. Időnként akár el is bújhatnak a világ elől, miközben megpróbálnak eltávolodni a negativitástól.

Szorongó lények, ezért kényelmetlenül érezhetik magukat nagyobb társaságban.

2. Szükségük van egy kis időre önmaguk számára

Élvezik az egyedül töltött időt, amikor feltöltődhetnek, és számba vehetik, pontosan mi is történik az életükben. Ugyanakkor ez a gyógyulási folyamatuk része is lehet, ez alatt az idő alatt felépülhetnek a kapott sebekből. A magány arra is időt ad, hogy elmélkedjenek a saját jellemükön, és megpróbálják fejleszteni önmagukat, amit folyamatosan próbálnak megtenni.

3. Részben empaták

Ha mély empátiát érzel mások iránt, és szinte kétségbeesetten próbálsz segíteni a bajba jutott embereken, akkor megtörténhet, hogy földi angyal vagy. A földi angyalok mindent megtesznek, hogy segítsenek másokon, legyen szó akár egy családtagról, akár egy idegenről, akivel az utcán találkoztak. Fáj nekik, ha másokat szenvedni látnak, ezért mindig megpróbálnak segíteni a bajban levőnek.

4. Bíznak a belső hangban

A modern élet a logikán alapszik, de a földi angyalok inkább az érzelmeikre és a megérzéseikre alapozzák a döntéseiket. Mély érzelmi kapcsolat fűzi őket a világhoz, és mindenkihez, aki benne él, ezért hagyják, hogy az intuíciójuk vezesse őket az életben.

A logika helyett az intuícióra támaszkodnak, és arra a hitre, hogy az univerzum pozitív embereket és tapasztalatokat küld az útjukba. Ezért általában spirituális gyakorlatokhoz fordulnak.

5. Küldetésük van az életben

A földi angyalokat magasabb célok vezérlik, és nem is álmodnak „normális” életről. El kell érniük a céljukat, és nyomot kell hagyniuk a világban, ezért a saját maguk szabályai szerint élnek, nem pedig úgy, ahogy a társadalom elvárja tőlük.

Mivel képtelenek beteljesületlen életet élni, gyakran humanitáriusokként, szociális munkásokként, gyógyítóként dolgoznak, vagy bármilyen olyan szakmában, amivel segíthetnek az embereknek.

6. Alternatív életmódjuk van

A földi angyalok nem igazán értik a modern társadalom elvárásait és korlátozásait. Miért dolgozunk annyit? Miért fordítunk akkora figyelmet az anyagi javakra? Miért vannak még mindig háborúk és igazságtalanság a világon, és miért nem tesznek az emberek többet, hogy véget vessenek ezeknek?

Ezek a kérdések összezavarják őket a társadalommal kapcsolatban, így nem meglepő, hogy akkor érzik a legjobban magukat, amikor visszavonulnak. Sokan félreeső helyeken élnek, és olyan alternatív életmódot folytatnak, ami lehetővé teszi a számukra, hogy teljesítsék a céljaikat, anélkül, hogy közben meg kéne felelniük az elvárásoknak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.