Lélektár6 dolog, ami akkor történik, ha egy “Idős Lélek” vagy!

6 dolog, ami akkor történik, ha egy “Idős Lélek” vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha úgy érzed, hogy idősebb vagy a korodnál, akkor valószínű, hogy te egy “Idős Lélek” vagy, hiszen a reinkarnáció során már több száz, vagy akár ezer éve jelen vagy ezen a bolygón.

Ez a lélektípus nem is olyan ritka, hiszen a világ lakosságának 10 százaléka érintett. Ezek az emberek, akik bölcsességükkel jobb és vidámabb hellyé teszik az életet, éppen ezért másképp látják a világ helyzetét, alakulását.

Ezeket az embereket nem érdekli annyira a pénz, az anyagi javak, az egoista életmód. Csak egyszerűen élvezni szeretnék az életet, amelyre kincsként tekintenek. Tapasztaltak, óriási tudás halmozódott fel bennük.

Ha te is azt érzed, hogy egy ilyen lélek vagy, akkor íme 6 dolog, amivel a hosszú, földi utadon találkozhatsz.

1. Olykor nehezen tudsz beilleszkedni, nem kapod a közös hangot másokkal

Ez egyszerűen azért van, mert más értékrendszer szerint élsz, mint a legtöbb ember. És ha másként gondolkozol, akkor nem könnyű barátokat szerezned, legalábbis a korosztályodban kevés ennek a lehetősége.

Ezért az “Idős Lelkű” ember gyakran egyedül él, amit viszont ő maga nem bán. Inkább te is egyedül szeretsz lenni, mint egy tömegrendezvényen, netán szórakozóhelyen, mert úgy érzed jól magad. Befele forduló típus vagy, nem szeretsz hangoskodni, de észreveszed az apró szépségeket az életben.

2. Szomjazol a tudásra

Leginkább új gondolatok, elméletek, tapasztalatok érdekelnek, így kevésbé kötnek le az emberek, a helyek. Nem látod értelmét a felszínes életnek, párkapcsolatoknak, a fölösleges dolgok felhalmozásának. Számodra az intellektuális kihívások érdekelnek, a magasabb tudásszint elérése foglalkoztat.

3. Nem érted a kortársaidat, és ők sem értenek téged

Többnyire nálad idősebb emberekkel, vagy gyerekkel jössz ki, tudsz beszélgetni, mert azokban az emberekben, de még a gyerekben is meg van egyfajta bölcsesség a tudásról, a szerelemről, az életről, a kötődésről, ami érdekel téged.

Ez persze azzal jár, hogy kívülre kerülsz, nehéz lesz barátokat szerezned, mert nem értenek meg a kortársaid. De van amikor nem is akarsz barátkozni a veled egykorúakkal, mert úgy érzed, hogy inkább a “nagyok” köréhez tartozol és abból a körből kerülnek barátaid is.

4. Szeretsz egyedül lenni

Az “Idős Lélek” már rengeteg leckét megtanult az életben, és tudja, hogy azok feldolgozására a legjobb az egyedüllét. És ezért egyszerűen jobban megérted a dolgok, az élet lényegét, tudod, hogy mire érdemes időt szánni, mivel érdemes foglalkozni, miért éri meg dolgozni. Remek megfigyelő vagy.

5. Tisztában vagy azzal, hogy mi a legfontosabb az életben

Felülről látod az életcélt, ami számodra legfontosabb. Ilyen az, hogy mindennek örülsz, ami pozitív az életedben, mert minden adott, ahhoz, hogy boldog légy, és mindenből képes vagy tanulni, és ezáltal fejlődni, bölcsebbé válni.

6. Ha választhatnál, inkább a természetet választanád, és nem a modern emberi civilizációt

Számodra a természet nyújtotta szépségek, vidámság, öröm mindennél fontosabb. Tudod, hogy az emberi világban csak egy darabig lehetsz boldog, hiszen egy új autó is egy ideig, félévig, évig jelent örömet, utána üresség marad a szívedben. Szeretsz kertészkedni, imádod az állatokat, és a szabad, akár nomád, természetközeli életmódot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek