Horoszkóp6 csillagjegy, aki percek alatt képes feladni egy kapcsolatot

6 csillagjegy, aki percek alatt képes feladni egy kapcsolatot

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még 1789-ben tett egy azóta is releváns kijelentést Benjamin Franklin, miszerint: „Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.”

6 csillagjegy, aki percek alatt képes feladni egy kapcsolatot

És ez a mai napig is így van, az idők változnak, az élet folyton mozgásban van, és minden nap valami újat tartogat számunkra. Gondolj csak vissza, hogy hány barátoddal nem tartod már a kapcsolatot, pedig régen felhőtlen kapcsolatotok volt. Sajnos az élet ilyen, emberek jönnek és mennek, viszont van olyan helyzet is, amikor mi magunk kell megszabaduljunk egy mérgező személytől, mely csak hátráltat és napjainkat negativitással tölti meg.

Akárhogy is legyen, a valakitől való elszakadás nem megy mindenkinek egyformán, van, akik sosem merik meglépni ezt a lépést, míg mások egyik napról a másikra képesek megszakítani valakivel a kapcsolatot. Ez a tulajdonságunkat a csillagjegyünk határozza meg leginkább, így lássuk is melyek azok a csillagjegyek, akik könnyebben veszik az élet ezen akadályát.

1. Vízöntő (január 20 – február 18)

Extrovertált természete miatt a Vízöntő hihetetlenül szórakoztató egyéniség, aki élvezi a barátaival töltött idejét. Éppen ezért ügyesen vigyáz rá, hogy bárhova is keveredjen, ott mindig egy baráti társaság vegye körül, ezért a legtöbb baráti kapcsolata inkább felszínesnek mondható. Amikor úgy érzi, hogy szüksége van valakire, addig megy, míg talál valakit, akivel újabb kalandokat élhet át. Ha nem tudsz lépést tartani a Vízöntő pörgős tempójával, akkor ne lepődj meg, ha egy idő után már nem keres, és mint egy szellem, eltűnik az életedből.

2. Skorpió (október 23 – november 21)

Mindenkinek van egy belső baráti köre, de ezt a Skorpió egy teljesen új szintre helyezi. Ez nagyrészt azért van, mert baráti köre kicsi, és szoros kötelékek fűzik össze a benne szereplő emberekkel. A Skorpiónak a legfontosabb az őszinteség és a bizalom, ezért kapcsolatai valóban minőségiek. Ez azt jelenti, hogy ha mégis úgy dönt, hogy megszakít minden szálat valakivel, akkor az az illető valamit nagyon, de nagyon rosszul kellett csináljon.

3. Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz csillagjegy szülötteinek személyisége igencsak változatos, a legtöbben nagyfokú intelligenciával és türelemmel rendelkeznek. Mivel nagyon alkalmazkodóak, ezért szinte minden társaságba hamar beilleszkedik és mindig érdeklődően és türelmesen fordul az emberekhez. Ám ha azt észleli, hogy ezt te kihasználod, akkor automatikusan ellök magától.

4. Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Ha arról van szó, hogy melyik csillagjegy tesz a legtöbbet a céljaiért, akkor az nem más, mint az Oroszlán. Számukra a siker létfontosságú, ezért nem csak magát ellenőrizgeti folyton, hanem a körülötte lévő embereket is. Szóval, ha nem segíted elő az Oroszlánt a céljai elérésében, akkor biza lehet, hogy lemond rólad.

5. Bika (április 20 – május 20)

A Bika nyugodt, körültekintő és kiszámítható. Ő is képes arra, hogy elhatározza, valakitől végleg megszabadul, csak ez az egész folyamat kicsit tovább tart. Először is mérlegeli a kapcsolat előnyeit, hátrányait, hogy ne hozzon elhamarkodott döntést. Viszont ha a döntés megszületik, onnan nincs visszaút, és az illetőnek mennie kell.

6. Kos (március 21 – április 19)

A Kos barátságai inkább mérhető minőségileg, mint mennyiségileg. Nagyon ügyel arra, hogy jó emberekkel kössön barátságot, emiatt barátainak mennyiségét akár egyik kezén is képes megszámolni. Ha úgy érzi valakivel meg kell szakítsa a kapcsolatát, akkor közel sem fog annyit hezitálni, mint a Bika, hanem kategorikusan elhatárolja magát az illetőtől. Megbocsájtani képes, viszont sosem felejt.

Egy kapcsolatnak véget vetni sosem könnyű, viszont ha a fenti csillagjegyek egyike vagy, akkor talán könnyebben éled meg az élet ezen pillanatait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek