Horoszkóp5 női csillagjegy, akibe azonnal belezúg a pasi

5 női csillagjegy, akibe azonnal belezúg a pasi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Manapság a hosszú, életen keresztül kitartó kapcsolatok, házasságok igencsak megritkultak. Ezért a mostani 6 női csillagjegy nagy kincsnek fog számítani, hiszen ők azok a nők, akik mellett minden férfi boldog kapcsolatban élhet, akár élete végééig is.

5 női csillagjegy, akibe azonnal belezúg a pasi
Fotó: Pixabay.com

Ha kíváncsi vagy, hogy mely nőkről lesz szó, íme a lista!

1. Bika nő: ki nem állhatja a komplikációkat

Mindig két lábbal a földön járnak, és nagyon racionálisak. Őket édes szavakkal nem tudod levenni a lábukról, ezért az illető férfinak bátornak kell lennie, ha meg akar szólítani egy ilyen eszes és őszinte nőt. Rendkívül jó a humorérzékük, türelmesek, barátságosak, és felelősségteljesek.

2. Rák nő: szereti a rendet, a tisztaságot

A Rák nők élete sosem unalmas, mert rendkívül nagy képzelőerővel rendelkeznek, az intuíciójukról meg nem is beszélve. Ezek a nők teljes szívükből szeretik a párjukat, és mindent meg is tesznek érte. Imádják a tisztaságot, a rendet.

3. Szűz nő: csak a komoly kapcsolatokat kedveli

Ezek a nők, asszonyok rendkívül figyelmesek, minden részletet meglátnak. Szerények, de olykor hajlamosak sokat kritizálni más embereket. Ezeket a nőket csak a komoly kapcsolatok érdeklik, ezért nagyon megválogatják a férfiakat. Magabiztosak, és olykor képesek megtenni az első lépést, ha megtetszik valaki nekik.

4. Skorpió nő: a férfiak “drogja”

Ezek a hölgyek rendkívül erősek, magabiztosak, határozottak, titokzatosak, és rafináltak, akiket minden férfi imád és minden férfi egy idő után függővé is válik. Ezek a nők rendkívül szenvedélyesek, erotikus kisugárzásúak, vonzóak, és találékonyak minden tekintetben.

5. Halak nő: a nőiesség szimbóluma

Nagyon érzelmesek, bonyolultak, igazi nők. Számukra nagyon fontos a romantika, így az a férfi, aki szép szavakat súg a fülükbe, biztosan elnyeri a Halak hölgyek szívét. Bármilyen férfi figyelmét képesek magukra hívni. Kezdetben sebezhetőnek tűnnek, de igazából nagyon erős nők.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek