Kuriózum5 nagyszerű kristály, amely felerősíti a pozitív vibrációt az életedben!

5 nagyszerű kristály, amely felerősíti a pozitív vibrációt az életedben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A túlérzékeny, nagyon empatikus és intuitív emberek a szokásosnál is jobban képesek magukba szívni a negatív energiákat, vibrációjukat, ami eléggé megnehezíti az életüket. Azonban léteznek gyógyerővel bíró kristályok, amelyek felerősítik a pozitív energiák vibrációit, így az érzékeny emberek ismét erejük teljében érezhetik magukat, rátalálhatnak az igazi céljaikra, ami erőt és sikerélményt ad számukra.

5 nagyszerű kristály, amely felerősíti a pozitív vibrációt az életedben!
Fotó: Pixabay.com

Eckhart Tolle az egyik legismertebb spirituális tanító szerint a virágok, a kristályok és a madarak is, olyan életformák, amelyek elhozzák a megvilágosodást, és rávezetnek arra, hogy az élet mennyire csodás, és mennyi inspiráció származik tőle, amelyek pozitívan hatnak az emberek energiáira.

Most 5 kristályról lesz szó, válaszd ki azt, amelyik a szívedhez leginkább közel áll, hallgass az intuíciódra, ez segít a döntésben. Ezután próbáld meg beszerezni a kiválasztott kristályt, ami visszaállítja az egyensúlyt, a békét az életedben. A kristályt fűzd fel egy nyakláncra, és mindenhova vidd magaddal, meditáció alkalmával se vedd le.

1. Achát (agát)

Ez a kalcedon egyik mikro-, vagy kriptokristályos változata. Ez a drágakő akkor segít, amikor az életed fenekestül felfordul, mindent a káosz ural. Az achát abban segít, hogy miképp tudod visszaállítani az életedben a pozitív energiaáramlást, amelynek révén vissza tudod szerezni a belső tartásod, illetve a lelki erődet.

2. Ametiszt

Ez a csodás, lilás árnyalatú kristály remekül ellazít, megnyugtat, főként egy fárasztó nap után. Ez a kvarckristály egyik változata a harmadik szem csakrára van igazán hatással. Nyugtatja az idegsejteket, kisimítja a gondolatokat.

3. Fekete turmalin

Ez a kristály segít abban, hogy ismét rátalálj az élet pozitív oldalára, azokra az energiákra, amelyek boldogságot, örömet idéznek elő benned, és kialakul a harmónia az életedben. A fekete turmalin elhárítja a negatív energiákat az életedből, így biztosítva helyet a pozitívaknak.

4. Citrin

Ez a kristály nagyszerűen segít a személyiség fejlődésében, és erősíti az önbecsülést. Segít bevonzani a boldogságot, feloldja az energiablokkokat, így erősítve testet, lelket, szellemet.

5. Fluorit

A fluorit nagyon jó hatással van a közérzetre. Segít megszabadulni a negatív energiáktól, nyugtató, pihentető alvást biztosít, ami a csakrák harmonizációját eredményezi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek