Ha nem érzed jól magad a saját lakásodban, szinte mindig nyomaszt valami, akkor előfordulhat, hogy negatív energiák halmozódtak fel otthonodban, amelyektől ajánlott megszabadulnod. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, törekedned kell arra, hogy a belső megérzéseidre, a szívedre figyelj, mert csak így fejlesztheted magadban az együttérzést, amely segít abban, hogy különbséget tudj tenni a pozitív és negatív energiák között.

5 mód, hogy megszabadulj a negatív energiáktól!

Ha nem tudod megvédeni magad a negatív energiáktól, azok úgy fognak beáramlani a lakásodba, mint ahogyan az éjjeli lepkék vonzódnak a fényhez. És amennyiben ezek az ártó erők hosszú távon jelen lesznek az életedben, úgy nőhet meg a depresszió, vagy a különböző betegségek kialakulásának esélye.

Most következzen 5 módszer, amelyek segítségével megszabadulhatsz az ártalmas erőktől!

1. Friss levegő és napsütés

Ha jelen van a lakásodban ez a két nagyon fontos természeti elem, akkor máris pozitív energiák kezdenek áramlani a lakásodban, háttérbe szorítva a negatívokat. A lágy szellő belefúj a hajadba, az arcodat simogatják a napsugarak, és ettől máris jobb kedvre derülsz. Ezért csak annyit kell tenned, hogy kinyitod az ablakot, és szellőztetsz egy alaposat, miközben a napsugarak feltöltik pozitív energiával a bútoraidat, a szőnyegeket, a falakat. Lélegezz mélyeket, ez is segít.

2. Füstölés zsályával

Szárított zsályát óvatosan egy hamuzó fölött gyújts meg, és a füstjével járd be a lakás minden zugát, majd a végén szellőztess egy jót, hogy a negatív energiák kimenjenek.

Ezt már olvastad? 6 ENERGIAVÁMPÍR típus, aki érzelmileg lemerít – 6 tipp, hogy hogyan védd meg magad tőlük!

3. Sólámpák

Ha beszerzel egy eredeti himalájai sólápát, akkor a negatív ionok és a kellemes fény elűzik a rossz erőket, energiákat az otthonodból. Pár természetes anyagból varrj zsákocskákat, majd töltsd meg azokat himalájai sóval, és helyezd el az ablakok, ajtók mellé, ahol besurranhatnak a negatív energiák, de a sóban lévő pozitív erők az útjukat állják.

4. Boldogság fürdő

Ez az egyik legkellemesebb és talán a leghatékonyabb módja annak, hogy megtisztítsd otthonodat és lelkedet a rossz gondolatoktól, energiáktól.

Töltsd meg kellemes hőmérsékletű vízzel a fürdőkádadat, keverj bele 2 evőkanál szódabikarbónát, 2-3 csepp bio levendula olajat, és egy evőkanál tengeri sót. Egy alapos keverés után 30 percre feküdj bele a vízbe és élvezd ki minden pillanatát. Ezzel a módszerrel nem csak a negatív erőktől szabadulsz meg, hanem a szervezetedet is méregteleníted.

Ezt már olvastad? Ha himalájai sólámpát használunk jobban tudunk aludni, megszűnik a fejfájás és a szoba levegője is megtisztul

5. Szentelt víz spray

Akár vallásos vagy, akár nem, a szentelt víz spriccelése elűzi a gonosz erőket, főként ha még zsályát is meggyújtasz. Ezzel meggyógyítod a lakásodat, és ezáltal megelőzheted az betegségeket is. A szentelt vizet öntsd szórófejes flakonba és máris használatra kész a tisztító víz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.