Az alábbiakban minden hétre elolvashatod a megfelelő mantrát, amely hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a belső erőd, és ezáltal kiegyensúlyozott és boldogabb életed lehet.

Minden héten ébredés után mond el legalább egyszer ezeket a mantrákat! Hatását egész nap érezni fogod!

Augusztus 1-4.

A lelkem különleges, és megérdemli a szeretetet! Szeretem és elfogadom magam, a jó és a rossz tulajdonságaimat, a boldog és a nehéz pillanatokat egyaránt. Tisztelem és szeretem magam feltétel nélkül.

Augusztus 5-11.

Vigyázok a lelkemre, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit kaphattam életemben. Nap mint nap szeretettel, tisztelettel és megértéssel táplálom. Távol tartom magam a negatív emberektől, a boldogságot választom.

Augusztus 12-18.

Minél több szeretetet adok, annál több szeretetet kapok. Szeretet kíséri minden lépésem, az egész napom boldog és kiegyensúlyozott. Megajándékozom a mosolyommal az embereket, mindig ott leszek azok mellett, akiknek igazán szükségük van rám. Feltétel nélküli szeretetet adok és kapok.

Augusztus 19-25.

Mindig megtalálom az okot arra, hogy boldog legyek, meglátom a szép dolgokat az életben. A kis sikerek is örömmel töltenek el, hálás vagyok minden olyan pillanatért, amikor a lelkem mosolyog.

Augusztus 26-31.

Nem állok ellen a változásoknak, elfogadok mindent úgy, ahogy jön az életembe. A hibáimból tanulok, nem bánkódok a sikertelenségek miatt. A jelenre összpontosítok, a legfontosabb számomra az egyensúly és a belső béke megtalálása.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.