Kuriózum5 kérdés, amire ha őszintén válaszolsz, megtudhatod, hogy mi a célod az...

5 kérdés, amire ha őszintén válaszolsz, megtudhatod, hogy mi a célod az életben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Talán azt gondolod, kényelmesebb a könnyebb utat választanod, de ez nem jelenti azt, hogy elégedettebb, boldogabb is lesz az életed.

5 kérdés, amire ha őszintén válaszolsz, megtudhatod, hogy mi a célod az életben!

Ha szeretnéd tudni, hogy mi az életcélod, hogy mihez kezdj, akkor válaszolj őszintén a következő 5 kérdésre, a végén pedig okosabb leszel, és talán a választ is megtalálod.

1. “Melyek azok a dolgok, amelyek a leginkább tetszenek neked?”

Az első lépés, hogy egy boldogabb, elégedettebb életet élhess az, hogy meghatározd azt, hogy mitől vagy boldog, mi vált ki belőled pozitív érzést, szenvedélyt. Mi az a dolog, amiért egész nap képes vagy dolgozni, és közbe nem érzel fáradtságot. Próbálj válaszolni erre a kérdésre, őszintén.

2. “Melyek életem eddigi legnagyobb megvalósításai?”

Idézd fel életed eddigi megvalósításait, és vedd számba, hogy mire vagy leginkább büszke. Hogyan sikerült megvalósítanod azokat a dolgokat? Ha tudod, mit kell tenned, akkor igyekezzél minél jobban teljesíteni. Állj pozitívan a dolgokhoz és mosolyogj, ez sokat segít.

3. “Ha az életemben nem lennének határok, korlátok, mit szeretnék igazán elérni, megvalósítani, átélni?”

Ezt játéknak is felfoghatod. Gondolj arra, hogy bármit kívánhatsz, legyen szó karrierről, pénzről, autóról, lakásról, amit az aranyhal korlátlanul teljesít. Hová mennél, mit csinálnál, kivel találkoznál? Ha tudod a választ, akkor máris közelebb kerültél a céljaidhoz.

4. Melyek a céljaim?

Mit szeretnék elérni a szakmámban? Mire vágyom a magánéletben? Két egyszerű kérdés, amire ha válaszolsz, akkor máris tisztább képet kapsz a valós vágyaidról, céljaidról.

5. “Mi az, amit nem szeretnék csinálni?”

Amellett, hogy tudod, mire vágysz, azzal is nem árt tisztában lenned, amit semmiképp nem csinálnál soha. Ezt nagyon fontos felismerned.

A legtöbb ember ott hibázza el, hogy ezekre a kérdésekre egyáltalán nem tud válaszolni, de ha te nem tudsz ezekre a kérdésekre megfelelő válaszokat adni, akkor hogy várod el, hogy az Univerzum megjutalmazzon, vagy eléd tárja azokat a lehetőségeket, amelyekből aztán kiaknázhatod a legnagyobb lehetőségeket?!

A legjobb módja annak, hogy ezekre a kérdésekre megtaláld magadban a válaszokat, ha elvonulsz és szánsz magadnak egy kis Énidőt!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek