Van úgy, hogy semmilyen szervi bajunk nincsen, mégis rosszul érezzük magunkat, rakoncátlankodik a gyomrunk, erőtlenek vagyunk. Az orvos is tanácstalan, esetleg pár vitamint ír fel, többet nem tud tenni, mi sem. Az egyik lehetséges ok, hogy túl sok méreganyag gyűlt fel a testünkben.

toxinok

1. Fáradtság

Az éjszakát szépen, nyugodtan átaludtuk, reggel mégis alig tudunk kimászni az ágyból. Ennek hátterében is a sok toxin állhat, amelytől a szervezet nehezen tud megszabadulni. Ilyenkor felejtsük el a kávét, hiszen az ilyen esetben nem sokat ér, inkább igyunk vizet és próbáljunk mozogni, hogy izzadjuk ki a méreganyagokat.

2. Hirtelen elhízás

Sokan mondják egy teltebb személyre, hogy valószínűleg a hormonok okozzák az elhízást, ami akár lehet igaz is, csak a hormonális egyensúly felbomlását okozhatják az élelmiszerekből, vagy testápoló szerekből a szervezetbe jutó vegyi toxinok is.

3. Rossz lehelet

Hiába bármilyen rágó, a gyakori fogmosás, mégis kellemetlen a leheletünk? Ennek hátterében emésztési bajok is lehetnek, a máj valószínűleg nem tudja megfelelő módon megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól.

4. Székrekedés

Ha nem működik megfelelően a gyomor, például mert kevés folyadékhoz jut a szervezet, akkor székrekedés alakulhat ki. Ez azért gond, mert így a méreganyagok nem tudnak távozni.

5. Izomfájdalom

Ha gyakran fájnak az izmaink, ízületeink, és ennek nem a tegnapi esti futás, vagy szekrénytologatás az oka, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a toxinok megtámadták az izomzatunkat, ízületeinket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.