Őrangyalaink mindig figyelnek ránk, és időről időre megpróbálnak üzenetet küldeni nekünk, hogy megmutassák, szeretve vagyunk.

Az angyalok vagy szellemi vezetők körülöttünk lehetnek anélkül, hogy tudomásunk lenne róla. Az is lehet, hogy megpróbálnak kommunikálni velünk, de ha nem ismerjük a nyelvüket, nem fogjuk tudni, mikor próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk. Lehet, hogy különböző módszereket alkalmaznak a velünk való kommunikációra, de mi nem kapjuk meg az üzenetet, mert nem tudjuk, mire kellene figyelnünk.

Egy angyal különböző mintázatokat, ismétlődő számokat, szélcsengőket, tollakat vagy más tárgyakat is használhat, hogy kapcsolatba lépjen velünk, de a saját testünket is használhatja a kapcsolatfelvételhez. Érezted már, hogy hidegrázás fut végig a gerinceden, akkor is, ha nincs tél és nincs huzat a szobában? Talán abban a pillanatban azt érezted, hogy nem vagy egyedül. Nos, megtörténhet, hogy valóban nem voltál egyedül. Ezt az érzést valószínűleg sokan átélték már. Valószínű, hogy az őrangyalunk vagy a szellemi vezetőnk ezzel a módszerrel próbál meg közölni velünk valamit. De más fizikai jelei is lehetnek annak, ha az őrangyalunk a közelünkben van.

Az alábbiakban 5 olyan jelzést mutatunk be, amelyekkel a testünk azt közli velünk, hogy egy angyal kommunikálni próbál velünk.

1. Cseng a füled

Ha cseng a füled, és nem találsz rá semmilyen ésszerű magyarázatot, például valamilyen egészségügy problémát, akkor ez azt is jelentheti, hogy az angyalod a közeledben van. Lehet, hogy a szellemi vezetőd megpróbál kapcsolatba lépni veled, és te valahogy ráhangolódsz erre az isteni hangra. Úgy tartják, hogy a fülcsengést akkor tapasztaljuk, amikor nem állunk készen az angyal üzenetének fogadására. De ha készen állsz rá, hogy elfogadd, hozzáférhetsz ahhoz az ismerethez, amit az őrangyalod közvetíteni próbál.

2. Pillangók a gyomrodban

Ez az érzés nem is annyira ritka. Végül is, minden izgalmas és új dolog kiválthatja, mint például a szerelem, vagy egy fontos döntés meghozatala. De előfordulhat, hogy minden ok nélkül tapasztalod. Ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy az őrangyalod vagy a szellemi vezetőd így próbál meg kapcsolatba kerülni veled. Az üzenet, amit megpróbál átadni, az lehet, hogy figyelmesnek kell lenned néhány olyan kérdésben, ami a közeljövőben felmerülhet.

3. Úgy érzed, nem vagy egyedül

Az őrangyaloddal való kommunikáció nem olyan, mint amikor a családtagjaiddal és a barátaiddal beszélgetsz. Jobban összhangban kell lenned önmagaddal és a testeddel, hogy elkaphasd a szellemi vezetődtől érkező vibrációkat. Végül is a saját, spirituális világából próbál kommunikálni veled. Tehát a kapcsolatfelvétel egyik legfontosabb eleme a nyitott elme.

A kapcsolat megteremtésének egyik módja, hogy az angyalod egyszerűen a közeledben tartózkodik, és amikor készen állsz, a tested képes megérezni a jelenlétét. Ilyenkor úgy érezheted, hogy nem vagy egyedül egy üres szobában. Egy pillanatra félelmet érezhetsz, mert az ismeretlen környezet megrémíti az embert. De ne aggódj emiatt, és fogadd el a jelenlétét.

4. Hirtelen melegséget érzel

Amikor megtanulod elfogadni az üzenetet és az angyal jelenlétét, valószínűleg melegség érzése tölt el belülről. Az angyalok vagy szellemi vezetők képesek támogatást és vigaszt nyújtani, ugyanakkor útmutatást nyújthatnak, és segíthetnek, hogy bízz magadban és a jövőben. Ez a kellemes érzés melegséget hagyhat maga után. Az angyal üzenete olyan, mint egy ölelés, amelyet újra és újra átélhetsz.

5. Bizsergő érzés

Ha az angyalod a közelben van, akkor körülötted minden energikusabbnak érződhet. Ha azon tűnődsz, vajon miért érzed magad olyan energikusnak véletlenszerű pillanatokban, meglehet, hogy ez a szellemi vezetődtől érkező erős vibrációknak köszönhető. Ezek bizsergő érzést okozhatnak a bőrödön, amit „spirituális hidegrázásnak” is nevezhetünk.

A hidegrázás gyakori jelenség, amelyet a huzat vagy az alacsony hőmérséklet is okozhat, de ha ezeket az okokat kizártad, és mégis érzed ezt a vacogást, akkor valószínűleg a közeledben lehet az őrangyalod. Lehet, hogy egyszerűen végigfut a hideg a gerinceden, vagy libabőrös leszel. Mindkét esetben egy angyal próbál meg üzenni neked.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.