Lélektár5 erőteljes mantra a májusi hónap mindegyik hetére

5 erőteljes mantra a májusi hónap mindegyik hetére

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Május az év egyik legszebb hónapja, gondoskodj róla, hogy minden napod egyre szebb legyen, és a kétségbeesés helyett elégedettség és hála töltsön el. Csak rajtad múlik, hogyan alakítod az életed!

Kezd a napod az alábbi mantrákkal, és később, a nap folyamán is mondogasd magadban rendszeresen őket. Akár le is írhatod egy kis cetlire, és tedd be a pénztárcádba, hogy mindig kéznél lehessen egy kis bátorítás.

Május 1-5

“Az életem a folyamatos fejlődés művészete. Készen állok minden változásra, átadom magam az élet nyújtotta lehetőségeknek”.

Ha azt hiszed, hogy az életed csupa unalom, veled semmi érdekes nem történik, nézz csak körül egy kicsit nyitottabb szemmel, és vedd észre, hogy minden nap maga a változatosság. Állandó változásban van az életed, feküdj fel a hullámra, és görcsök nélkül hadd magad sodorni azon az úton, amelyik neked van kijelölve.

Május 6-12

“A lelkem mélyére nézek, és megtanulom felfedezni, hogy ki is vagyok igazából”.

A saját személyiséged felfedezése a legnagyobb kaland az életben. Itt az ideje, hogy a lelked legmélyére nézz, megtudd, mi az, ami igazán boldoggá tesz, vagy hogy mik a félelmeid, a vágyaid. Légy őszinte, és fogadd el önmagad minden tulajdonságoddal együtt.

Május 13-19

“Gondoskodom a lelkemről, és mindent megteszek azért, hogy igazán boldog lehessek”

Harcolj azokért a dolgokért, amelyek igazán fontosak számodra. Hallgass az intuíciódra, és tedd meg azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek a boldogságod elérése érdekében. Kövesd az álmaid, és soha ne add fel, kerüljön bármilyen akadály is az utadba.

Május 20-26

“Amíg lélegzem, addig reménykedem, és haladok előre felemelt fejjel”

Ha azt hiszed, hogy most már elértél egy bizonyos szintet, és leülhetsz, megpihenhetsz, nagyon tévedsz. Az élet folyamatos fejlődések sorozata. Találkozások, változások, választások, történések, váratlan pillanatok nap mint nap. Fogadd el, vond le a tanulságot, és lépj tovább.

Május 27-31

“Az egyetlen személy, akit le akarok kerülni fejlődésben az az, aki a tegnap voltam”

Soha nem hasonlítsd magad másokhoz, ne érezz frusztrációt azért, mert neked nem sikerült még elérned azt a szintet, amit esetleg másoknak igen. Egyedül önmagad próbáld lekörözni, a fejlődés az élet elengedhetetlen tartozéka. Ne akard mások életét élni, inkább nézz mélyen a lelkedbe, és hallgass a vágyaidra. Éld a saját életed!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek