Kuriózum5 ember életét mentette meg az agydaganatban elhunyt kislány

5 ember életét mentette meg az agydaganatban elhunyt kislány

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden szülő számára talán a világ legnagyobb fájdalmát jelenti az, ha elveszíti gyermekét. Sajnos a 3 éves kis Jiangxi esetében egyszerűen nem lehetett mit tenni, hiszen a rosszindulatú agydaganatát már későn fedezték fel, így a betegség előrehaladott állapota miatt már egyetlen egy kórházban sem tudtak segíteni rajta.

Ebben a korban természetesen még nem tudta, hogy mit jelent az, hogy szervdonáció, de mikor elkeseredett szülei elmagyarázták neki, hogy ezzel képes lesz másokon is segíteni, úgy, hogy egyes dolgokat, amelyek az ő testében voltak, rászorulóknak adhatja, egyből rábólintott.

A kislány habozás nélkül igent mondott. A teljesen összetört édesapa elmondása szerint kicsi lánya egyszerűen csak segíteni akart másokon. Erről akkor beszéltek vele, mikor kiderült, egyszerűen nincs mit tenni, a rettegett kór le fogja győzni a kis Jiangxi-t.

Egy ideje már a betegség miatt a gyerek ágynak esett, múlt héten igencsak megromlott az egészsége, végül kedden hunyt el. Ezután az orvosok kivették a szívét, a két veséjét, a máját, illetve a szaruhártyáját, ezeket olyan személyek kapták meg, akik már rég szervdonorra vártak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek