Lélektár5 életattitűd, amely csak az érett lelkületű emberekre jellemző! Ha rád is...

5 életattitűd, amely csak az érett lelkületű emberekre jellemző! Ha rád is jellemző, valószínűleg idős lélek vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem kizárt, hogy 20 éves vagy, de a lelked mégis idős, ami azt jelenti, hogy már több évszázada jelen vagy ezen a bolygón, különböző életutakat jártál be, és teszed ezt jelen pillanatban is. Azt azonban tudnod kell, hogy nem vagy egyedül.

Lássunk most 5 dolgot, ami csak idős lelkületű ember érthet meg!

1. Civilizáció vs. Természet

Ha idős lelkületű ember vagy, akkor egyszerűen imádod a természetet, különleges kapcsolat köt össze a növényzettel, állatvilággal. Úgy érzed, hogy egyedül a természetben bízhatsz, mert tudod, hogy mire számíthatsz, hogy mikor változnak az évszakok, hogy mikor virágoznak a fák, mikor ontják termésüket a növények, stb.

Téged soha nem hozott lázba a zsúfolt nagyváros, azt sem érted sokszor, hogy képesek emberek betondzsungelben élni, és elszakadni a természettől.

2. Ha egészben látod a világot

Ez az úgynevezett big picture látásmód. Tisztában vagy azzal, hogy egy ember élete a Földéhez, az Univerzuméhoz képest szinte semmi, jelentéktelen. Az tudod viszont, hogy minden egyes emberi tett változást indíthat el. Ezért élsz úgy, hogy teszel azért, hogy jobb legyen élni ezen a bolygón.

3. Szeretsz egyedül lenni

Az életedben fontos, meghatározó szerepe van az egyedüllétnek. Ha népes családod is van, megpróbálsz mindig időt szakítani, hogy egy kicsit magadban lehess, békében, nyugalomban létezhess. Ilyenkor tudsz lelkileg feltöltődni, regenerálódni.

4. A korodbeli személyek néha zavarnak

A korodbeli, fiatal lelkű emberekkel azért lehetnek nézeteltéréseid, mert te sokkal intuitívabb vagy, mint ők, a viselkedésed felnőttes, felelősségteljesebb. Nem érted nagyon a mai fiatalokat, ezért lehet, hogy nem lesz sok barátod a suliban, egyetemen, de ez később változni fog.

Ne ess kétségbe, mindig meglesz rá a módja, hogy megtaláld azt a közösséget, ahol hasonló emberekkel veheted körbe magad.

5. Egy ősi tudással rendelkezel

Mivel idős lélekkel születtél, tudod, hogy a pénz nem boldogít. Valahogy tudod azt is, hogy mi a életed értelme, mit kell tenned azért, hogy beteljesítsd az álmodat. Neked az a feladatot, hogy másoknak átadd a benned rejlő ősi bölcsességet, tudást.

Szomjazol a tudásra, minél többet meg akarsz tanulni az élettől/életben, és a megszerzett tudást másoknak is át akarod adni. Ez nagyszerű és egy különleges tulajdonság, használd ki a maximálisan.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek