Kuriózum5 dolog, amit egy férfi csak akkor tesz meg, ha teljes szívéből...

5 dolog, amit egy férfi csak akkor tesz meg, ha teljes szívéből szerelmes

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A férfiak néha nehezebben fejezik ki az érzéseiket, mivel a társadalmi elvárások rákényszerítik őket, hogy erősnek mutassák magukat, és szeretteik támaszai legyenek. Az érzelmek kimutatása nem számít „férfiasnak”, de a tettek sokszor többet elárulnak, mint a szavak, és minden kétséget kizáróan tanúskodhatnak a ki nem mondott érzelmekről.

5 dolog, amit egy férfi akkor tesz, ha igazán szerelmes!

1. Önmagáért szereti a partnerét, nem a külseje miatt

Ironikus módon, ahogy a világ egyre inkább a felszínes szépség irányába tolódik el, egyre több férfi választ párt a személyisége, és nem a külseje miatt.

Bár a megjelenés fontos aspektus lehet a kezdeti vonzalom szempontjából, egy férfi, aki igazán szereti a párját, mélyen a lelkébe lát, és azért szereti őt, aki, nem azért, ahogy kinéz. Szereti minden egyes hibáját és tökéletlenségét, és támogatja őt álmai elérésében.

Egy szerelmes férfi gyakran tesz elismerő megjegyzéseket nemcsak kedvese külsejére, hanem a személyiségére vonatkozóan is, hiszen ez az, ami igazán ámulatba ejti őt.

2. Megvédi a párját

Azok a férfiak, akik igazán, mélyen szerelmesek, mindig vigyáznak a partnerükre, és figyelnek arra, hogy sem fizika, sem érzelmi szempontból ne érje őket bántódás. Mindig készen állnak arra, hogy ők maguk vállalják a veszélyt, ha ezzel elérhetik, hogy partnerük biztonságban legyen.

Akár egy veszekedéstől védi meg, akár a kényelem és biztonság nyújtásával gondoskodik az érzelmi biztonságáról, egy szerelmes férfi elszántan megvédi a párját, és természetesen eszébe sem jutna, hogy ő maga fájdalmat okozzon neki.

3. Kíváncsi a párja véleményére

Azok a férfiak, akik szeretik a partnerüket, mindig értékelik a véleményüket is. Legyen szó akár egy szélsőséges politikai nézetről, egy vallási állásfoglalásról, vagy arról, hogy milyen színűre fessük a nappalit, hajlandóak meghallgatni párjuk álláspontját.

Amikor egy férfi értékeli a partnere gondolatait, függetlenül a témától, az azt mutatja, hogy valóban bízik benne. Kíváncsi a nő véleményére, és valóban értékeli is azt.

4. Bármit megtenne érte

Egy szerelmes férfi szinte mindig abbahagyja, amit éppen csinál, ha a partnerének segítségre van szüksége. A párja a legfontosabb a számára, és ha bármilyen módon meg tudja oldani a problémáit, megteszi.

Ez azt jelenti, hogy hajlandó érte elmenni a város másik végébe, ha szüksége van valamire, de számos más apróságot is megtehet, például megvásárolja párja kedvenc dolgait, csak azért, hogy a kedvében járjon.

Próbálja a partnere igényeit a sajátjai fölé helyezni, lelkiismeretes, figyelmes és gondoskodó, és tesz róla, hogy a párja is érezze, milyen fontos a számára.

5. Hagyja, hogy a párja a saját életét élje

A hosszú távú kapcsolatokban gyakran előforduló téma a társfüggőség. Egyes férfiak nehezen fogadják el, ha a partnerük nem tölti velük minden idejét, pedig a magánélet mindenki számára fontos.

Ha viszont egy férfi igazán szereti a párját, elfogadja, hogy időnként más emberekkel is tölt egy kis időt, legyen szó akár barátnőkről, munkatársakról vagy családtagokról. Nem lesz féltékeny, és nem próbálja visszatartani a nőt attól, hogy találkozzon azokkal az emberekkel, akik fontosak neki. Sőt, bátorítja őt a közös időtöltésre.

Tisztában van azzal, hogy mindenkinek szüksége van egy kis függetlenségre, és tiszteletben tartja a másik fél függetlenséghez való jogát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek