Kuriózum5 dolog, amiről tudnod kell, ha a legmegfelelőbb embert szeretnéd bevonzani az...

5 dolog, amiről tudnod kell, ha a legmegfelelőbb embert szeretnéd bevonzani az életedbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Milyen könnyű volna, ha csupa jófej emberekkel vehetnéd magad körbe és minden elképzeléseid és terveid szerint haladna. A következő 5 dolog abban lehet segítségedre, hogy a megfelelő embereket vonzhasd be az életedbe.

5 dolog, amiről tudnod kell, ha a legmegfelelőbb embert szeretnéd bevonzani az életedbe!

1. Légy tisztában azzal, aki vagy, és azzal, hogy mit akarsz!

Tisztában lenni a saját személyiségeddel, természeteddel, vágyaiddal sokat segít a Vonzás Törvényeinek munkájában. Ha tudod milyen ember vagy sokat segít, hogy a számodra legmegfelelőbb embereket vonzd be. Például, ha tudod magadról, hogy könnyen felidegeskedsz akkor egy türelmes emberre van szükséged, aki képes megnyugtatni.

2. Merd kérni azt, amit akarsz!

Tudd, hogy milyen értékeket keresel egy-egy személyben, határozottan érezd, hogy mit várnál el egyes emberektől. Ne próbálj görcsösen keresgélni, inkább csak járj nyitott szemmel, mert ha tudatosan gondolsz arra, hogy tegyük fel egy jó humorú és vicces emberrel akarsz összefutni, akkor biztos, hogy valahol ott van a közeledben, csak még nem figyeltél fel rá.

3. Légy figyelmes és összpontosíts a pozitív érzelmekre!

Ha már kérted, hogy a megfelelő emberrel megismerkedhess, akkor légy figyelmes és szemfüles. Ne pazarold a drága figyelmedet például a telefonod nyomkodására, mert lehet, hogy pont az idő alatt sétál el melletted.

Spirituális vezetők szerint „A kimondott szavak nem azonnal teljesülnek be, de minél gyakrabban ismételgeted és tudatosítod a szavaid tartalmát annál jobban erőteljesebbé válnak a rezgések, és végül az életed megtelik mindazzal, amit kiejtettél a szádon.”

4. Készülj fel a váratlanra!

Az Univerzum néha megtréfál és olyan személyeket küld az életünkbe, akik csak „nyomokban” tartalmazzák mindazt, amit szeretnénk. Ne legyenek kétértelmű, vagy zavaros kívánságaink, fogalmazzuk meg pontosan mit szeretnénk.

5. Légy nyitott a befogadásra!

Ha már nekikezdtél a Vonzás Törvényének segítségével bevonzani a megfelelő embereket az életedbe, akkor ne hátrálj vissza a megérkezésükkor. Legyen az akár egy kisgyerek, vagy egy idős ember, azért lépett be az életedbe, mert valamit tanulnod kell általa. Lehet, hogy belső vonásaiban pontosan egyezik az általad kívántakkal, viszont küllemre nem úgy fest, mint amit te elképzeltél, de ne utasítsd el, ne zárd ki az életedből, hanem nézd meg, mit tanulhatsz tőle.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek