Kuriózum5 biztos ok, amiért a vonzás törvénye nem működik neked

5 biztos ok, amiért a vonzás törvénye nem működik neked

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A vonzás törvénye annyi gyönyörű ajándékot, intenzív átalakulást és spirituális leckét hozhat neked, de mi történik, ha egyszerűen nem működik, vagy legalábbis úgy érzed, hogy nem működik a te esetedben?

Mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor úgy érzi, hogy az Univerzum ellene van. De az igazság az, hogy az Univerzum nem dolgozik ellened, egyszerűen csak ismerned kell a játékszabályokat, és meg kell értened, miért nem működik a vonzás törvénye a számodra olyan jól, ahogy kellene.

Ha kezdesz kételkedni a saját manifesztációs képességeidben, vagy abban, hogy az álmaid egyáltalán lehetségesek, akkor van 5 kulcsfontosságú dolog, amit tudnod kell a vonzás törvényéről.

1. Nem vagy felkészülve arra, hogy megkapd, amit kértél

Azt gondolnád, hogy azzal, ha megfogalmaztál egy kérést, automatikusan készen állsz rá, hogy meg is kapd az adott dolgot, de ez nem egészen így van.

Sokan szeretnének például egy nagyobb összeget, de ha megkérdezik őket, mire költenék a pénzt, gyakran nem tudják, mi lenne az első dolog, amit megvennének? De számos más kérdés is felmerül. Mihez kezdenének a pénzzel? Hol tárolnák azt? Esetleg létrehoznának egy külön bankszámlát? Ha a pénz egy részét nyaralásra költenék, hová utaznának? Milyen tevékenységeket végeznének? Hol szállnának meg? Kivel utaznának? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása segít abban, hogy konkrét dologként gondolkodjunk a pénzről, nem pedig egy távoli vágyálomként vagy félig-meddig megfogalmazott kívánságként.

Ha felkészülsz arra, hogy megkapd azt, amit kértél, azzal felgyorsítod a vonzás törvényét és a manifesztáció folyamatát.

2. Nem vagy tisztában azzal, hogy mit akarsz

Ha nem kapod meg azt, amire vágysz, annak az is lehet az oka, hogy nem vagy tökéletesen tisztában azzal, pontosan mit is szeretnél. Az Univerzum csak azt tudja elküldeni neked, amit kérsz.

Ha nem tudod a konkrétumokat, akkor vagy nem küld semmit (tudván, hogy összezavarodtál), vagy pedig olyasmit küld, amiről azt hiszi, hogy szükséged van rá, de nem az, amit szerettél volna.

Ha nem tudod pontosan, mit akarsz, mindig tisztázd magadban a részleteket. Például, ha egy új autót szeretnél, pontosan milyen legyen az és miért? Az ok is fontos, ugyanis nehezen tudsz bevonzani valamit, ha nem tudod, miért akarod. Ha a jelenlegi autód gyakran lerobban, lehet, hogy azt szeretnéd, hogy az új egyszerűen megbízhatóbb legyen, nem pedig valamilyen luxusautó. Ha gyerekeid vannak, akkor lehet, hogy egy nagyobb, biztonságosabb autóra vágysz, nem pedig egy kétüléses sportautóra.

Pontosan határozd meg, hogy mire van szükséged, és miért.

3. Nem engeded át a vágyaidat az Univerzumnak

A ragaszkodás a vonzás törvényének gyilkosa. Teljesen érthető, ha nagyon erősen vágysz valamire, de a helyzet az, hogy ha valamire kétségbeesetten szükséged van, nem valószínű, hogy meg is kapod. Ilyenkor ugyanis túlságosan kétségbeesetten ragaszkodsz a kívánságodhoz.

Az Univerzum csak akkor tud kezdeni valamit a vágyaddal, ha elengeded azt, és hagyod, hogy működésbe lépjen a varázslat. Természetes, ha vágysz valamire, de ne kapaszkodj görcsösen ebbe a kívánságba, mert éppen ez a kétségbeesés taszítja el azt, amire a legjobban vágysz.

4. Nem hiszed el, hogy valóban megkaphatod, amire vágy (tudat alatti kételyek)

Ez inkább gondolkodásmódbeli probléma, és meglepő módon ez az egyik legkönnyebben leküzdhető dolog. Ez egy HATALMAS akadály a vágyaid bevonzásában. Ha el tudod hinni, hogy megkaphatod azt, amire vágysz, akkor már félúton vagy a megszerzése felé. Amikor arra gondolsz, amit szeretnél, ne feltételes módban tedd azt – HA teljesülne a vágyam – hanem konkrétumként kezeld – AMIKOR megvalósul, amit szeretnék.

A kételkedés gyakran múltbeli tanításokból ered, akár gyerekkorból, akár a társadalmi normák hatására. Ne hagyd, hogy mások gondolatai és hite befolyásoljon, ehelyett hallgass a saját belső hangodra, amit mutatja neked az utat. Engedd el énednek azt a részét, ami azt súgja, hogy nem kaphatod meg, amit szeretnél, és higgy magadban.

5. Nem a megfelelő dolgokat vonzod

Sokan hajlamosak elfelejteni ezt, de a manifesztáció folyamatosan működik. A gondolataid, hited és érzéseid alakítják a valóságodat a nap 24órájában. Ha a nap 80%-ban negatív érzésekre koncentrálsz, vagy a múlt eseményein rágódsz, a vonzás törvénye valószínűleg nem úgy működik, ahogy szeretnéd, mivel csak még többet vonzol ugyanazokból a negatív dolgokból (vagy akár még rosszabbakat).

A vonzás törvénye valójában egy életmód része. Ahhoz, hogy radikális átalakulások és „csodák” történhessenek, változtatásokat kell végrehajtanod az életedben, hogy ez megtörténhessen. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, hogy miért nem kaphatsz meg valamit, gondolj arra, miért kaphatod meg. Ez a trükk azonnal működhet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek