Lélektár4 pozitív állítás, ami segít, hogy értékelni tudd a mai napot

4 pozitív állítás, ami segít, hogy értékelni tudd a mai napot

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Földön minden léleknek az a célja, hogy minden napot a lehető legnagyobb örömmel éljen át.

Csak egyszer élünk, de ha mindent úgy teszünk, ahogy kell, akkor ez éppen elég is. Ne engedd, hogy a mai nap elmúljon öröm nélkül, anélkül, hogy legalább néhány pillanatig boldogság töltené el a szívedet, és anélkül, hogy legalább egyszer elmosolyodnál. Ne feledd, hogy minden egyes nap az Univerzum ajándéka. Emlékeztesd rá magad, hogy boldogan kell élned.

Íme néhány pozitív állítás, amely segít, hogy értékelni tudd a mai napot:

1. Rendkívüli nap a mai. Az új lehetőségekre és az új tapasztalatokra fordítom a figyelmemet.

Ne feledd, hogy az élet sok olyan utazásra visz bennünket, amelyekben soha nem vennénk részt, ha csak rajtunk múlna. És legtöbbször, amiről először úgy gondoltuk, nem akarjuk, éppen az, amire végig szükségünk volt. Tehát ne félj. Őrizd meg a bizalmadat, a hitedet. Találd meg a ma nap tanulságát, és tanulj belőle. Menj tovább akkor is, ha nem tudod hová vezet az utad az életben.

2. Mosolygok, és úgy döntök, hogy boldog leszek. Teljes szívemet-lelkemet beleadom ebbe a napba.

Tanulj meg bízni a szívedben, és hidd el, hogy minden egyes pillanatot szeretettel, szenvedéllyel, boldogsággal és céltudatosan kell megélned – és hogy minden pillanat tanít neked valamit a maga módján.

3. Ma szeretem és tisztelem önmagamat, és jobban gondoskodom magamról, mint valaha. Teljes vagyok, nincs szükségem senkire, hogy teljessé tegyen.

Nincs szükséged senkire, ahhoz, hogy kiteljesedj. Tölts több időt önmagaddal, fedezd fel, ki is vagy valójában, és mit vársz az élettől. Tiszteld önmagadat, és vigyázz a szívedre.

4. A mai nap egy új esély a számomra. Mindent újrakezdhetek. Csakis rajtam áll, hogy igazán különlegessé tegyem ezt a napot.

Ne feledd, hogy amikor minden összeomlik és tönkremegy körülötted, könnyű megtalálni azokat az apróságokat, amelyekkel javíthatsz a helyzeten. Ha úgy tűnik, semmi nem működik, már a legkisebb pozitív erőfeszítés is jelentős változást hozhat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek