Horoszkóp4 negatív gondolkodású csillagjegy, akitől jobb, ha távol tartod magad!

4 negatív gondolkodású csillagjegy, akitől jobb, ha távol tartod magad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok szerint mind a 12 csillagjegyre jellemző a negatív gondolkodásmód, a pesszimizmus, de ezek közül négyre kiemelkedően igaz. Ők azok, akik sokat aggódnak, idegeskednek, panaszkodnak, és hajlamosak a rossz dolgokra koncentrálni. Lássuk, mely csillagjegyekről van szó.

4 negatív gondolkodású csillagjegy, akitől jobb, ha távol tartod magad!

1. Szűz

Hajlamos vagy több tervet, elemzést készíteni, csakhogy minden óramű pontossággal működjön az életedben, és ne érjen semmilyen váratlan meglepetés. De leginkább a benned lévő stressztől kellene megszabadulj, mert emiatt kerülhetsz nehéz helyzetekbe, legyen szó munkahelyi állapotokról, vagy családi életről. Mindig akad valami, amiért aggódhatsz, ami azért van leginkább, mert magasak az elvárásaid. Próbálj megnyugodni kicsit.

2. Rák

Elég, ha nem válaszol a férjed, gyereked a hívásodra, máris összedől benned a világ, ha meg a főnököd hívat az irodájába, szinte biztosra veszed, hogy ki fog rúgni. Ez nagyon negatív gondolkodás, amitől meg kell szabadulnod. Sokat stresszelsz, önbizalomhiánnyal küzdesz, nyugtalan, ingerlékeny vagy. Próbáld megfejteni az okokat, mert a nagy nyomás miatt tönkre mehet az életed. Keress fel egy pszichológust, ő segíthet.

Ezt is olvasd el: 5 csillagjegy, aki nagyon szerencsés lesz 2018-ban!

3. Skorpió

Ha köhögsz, vagy egyet tüsszentesz, már képes vagy a legrosszabbra is felkészülni, mondván, hogy biztos valamilyen halálos vírus támadott meg. Nagyon gyanakvó vagy, mindenkiről azt hiszed, hogy át akar ejteni. Ha optimistábban közelítenéd meg a dolgokat, sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben. Próbáld ki.

4. Ikrek

A fejedben annyi a gondolat, hogy azt sem tudod mit kezdj velük. Ez pedig feszültséget okoz, így egyetlen kis szikra, és hatalmasat robbanhatsz. Nagyon nehezen tudsz döntéseket hozni, még akkor is, ha egyértelmű, hogy minden simán megy. A megoldás az lenne, ha kissé rendszerezettebb életet élnél. Nem kell mindig mindent elintézni, de ne is halaszt a dolgokat utolsó percre, mert abból káosz lesz.

Ezt is olvasd el: Az asztrológusok elárulták: ez a 4 leghűségesebb csillagjegy

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek