Kuriózum4 meglepő helyszín, ahol sokkal könnyebben kapcsolatba kerülhetsz a felsőbb energiákkal és...

4 meglepő helyszín, ahol sokkal könnyebben kapcsolatba kerülhetsz a felsőbb energiákkal és szellemekkel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak olyan időszakok, amikor tudatosan részesülünk intuitív útmutatásból, ilyennek például a tipikus „Aha!” pillanatok, amikor csakúgy a semmiből bukkan fel a megoldás, vagy az információ. Minél többször fordulnak elő veled ilyen helyzetek annál jobban rezonálni tudsz az Univerzum energiáival.

4 meglepő helyszín, ahol sokkal könnyebben kapcsolatba kerülhetsz a felsőbb energiákkal és szellemekkel!

Viszont, ha már egy jó ideje nem tapasztalod ezt, pedig meditálsz is annak érdekében, hogy a dolog működjön, akkor íme négy teljesen átlagos mód, melyek segítségével kapcsolatba kerülhetsz újra az energiaáradatokkal. Viszont először te magad kell rájöjj, hogy mi is számít ilyesfajta útmutatásnak, mert van aki a véletlenekben látja, van aki a szinkronicitásban.

1. Egyéni gyakorlatok

Biztosan már te is tapasztaltad, hogy amikor felveszed a futócipődet és a vele járó sportruházatot mintha kicseréltek volna, és csak a mozgás létezik. Na, ezt erősítve, legközelebb a telefonodat és egyéb zenelejátszó eszközt is hagyd otthon, és csak a testedre összpontosíts.

Kísérd figyelemmel a légzésedet, a szívritmusodat, járj nyitott szemmel, hallgasd, ahogy a madarak csiripelnek, érezd, ahogy a szellő feled együtt halad. Ha sikerül teljesen átad magad ennek a már-már meditatív érzésnek, akkor könnyebben átléphetsz a tudatosság mezejére.

2. A zuhany

A Föld, Szél, Tűz és Víz azok a természeti elemek, amelyek minden élőlény éltetnek és feltöltenek. Ezért van az, hogy nyugalmat érzünk a tengerparton sétálva, vagy egy gyertya lángját nézve. Az olyan jelentéktelennek tűnő mindennapi folyamatok, mint a tusolás is hatalma erővel bír. Tökéletes alkalom arra, hogy kiüresítsd a fejed, és a vízsugár segítségével a negativitás is eltűnjön belőled, és még befogadóbbá válj.

3. Vezetés

Mindamellett, hogy a vezetés nagy koncentrációt és éberséget igényel nagyszerű alkalom, hogy eggyé váljunk az úttal és az utazással. Halkítsd le a zenét, és hagyd, hogy a sebesség feltöltsön lelkileg.

4. Az álmok

Az álmok nagyszerűen fonják egybe a tudatos és a tudatalattinkat, nincsen semmilyen zavaró tényező, ami meggátolná a gondolatok és érzelmek áramlását. Ezért, amikor álomba zuhanunk sokkal könnyebben kapcsolatba léphetünk a felsőbb szellemekkel és angyalokkal.

Tégy egy próbát: Mielőtt lefeküdnél, írj le egy kérdést, melyre a felsőbbe energiáktól szeretnél választ kapni, és tedd be a párnád alá, majd aludj el. Reggel, ébredés után jegyzeteld le, amit álmodtál, mert bizonyára lesz benne értékes információ. A szellemek gyakran számokkal, szimbólumokkal üzennek, ezért minden részletet jegyezz le, hogy majd később megfejthesd az útmutatást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek