Kuriózum360 kilós tortát rendelt a menyasszony az esküvőjére. Nézd meg mit készítettek...

360 kilós tortát rendelt a menyasszony az esküvőjére. Nézd meg mit készítettek a cukrászok…

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az esküvői torta egy lagzi elengedhetetlen tartozéka, hiszen mivel is ünnepelné az ifjú pár a boldogságának kezdetét, mint egy gyönyörű emeletes finomsággal.

hatalmas-torta

Bronwen Weber egy nagyon tehetséges cukrász, aki nem csak finomat tud sütni, hanem még a dekorációra, szépségre is nagyon odafigyel. Egy napon viszont egy olyan megrendelést kapott egy boldog mennyaszonytól, amely számára is kihívást jelentett, hiszen Dallas legnagyobb és legtündöklőbb esküvői tortáját kellett elkészítse.

Ahhoz, hogy elkészítsék ezt az óriási finomságot, sok alapanyagra volt szükség. A 360 kilós monstrum tortához 72 darab tojást használtak fel, de a vajból és egyebekből készült töltelék is 68 kilót nyomott. Ami a dekorációt illeti, összesen 13 kiló Swarovski kristálygyönggyel rakták ki a tortát, ami pontosan 325 ezer gyöngyszemet jelentett.

Összesen 14, különböző méretű tortalapot kellett megsütni, amelyet majd össze kellett rakni, bekenni a krémes alappal. Az elkészítés sem volt egyszerű, de nagyobb logisztikai problémát jelentett a szállítása a mega finomságnak, legalább 6 emberre, köztük természetesen férfiakra volt szükség, hogy az ifjú pár talán legkülönlegesebb finomsága megérkezzen a helyszínre.

Crystal Wedding Cake

Shine bright like a… wedding cake?Watch Bronwen and her talented team create the most-extravagant crystal cake you've ever seen!

Közzétette: Food Network – 2016. március 31.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek