Horoszkóp3 szerencsés csillagjegy 2022 őszén - Az Univerzum harmóniát, szerencsét és szeretetet...

3 szerencsés csillagjegy 2022 őszén – Az Univerzum harmóniát, szerencsét és szeretetet hoz az életükbe

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idei ősz tele lesz eseményekkel, és dinamizmust, érzelmi hatékonyságot, elszántságot valamint sok ambíciót hoz a legtöbb csillagjegy számára. De van néhány csillagjegy, amelynek ebben a nyüzsgésben sikerül rátalálnia a belső egyensúlyra és az érzelmi harmóniára.

Ez a néhány jegy mindenkinél jobban élvezheti majd az idei őszt, és asztrológiai szempontból kifejezetten szerencsésnek és áldottnak érezheti magát.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei számára ez az ősz a szerelem és a lelki megnyugvás időszaka, amikor rátalálnak a belső harmóniára.

Ebben az időszakban szünetet tarthatnak, eltávolodhatnak minden ambíciójuktól, nagy, de nehezen elérhető céljuktól, és lassíthatnak a megszokott munkatempón. Itt az ideje, hogy többet gondoljanak önmagukra, az érzéseikre, valamint mindarra, ami körülveszi őket – a szeretteiktől a természetig.

Kívülről nézve ez az időszak a felszabadulás idejének tűnik az Ikrek számára, akik most szabad utat engednek érzéseiknek, és megtanulják újra felfedezni önmagukat abban az életszakaszban, amin éppen keresztülmennek.

Most több időt szánhatnak önmagukra, a szeretteikkel való szórakozásra és új emberek megismerésére, akiknek az értékrendje megegyezik az övékkel. Utaznak, elmélyülnek a hobbijaikban és általában véve olyan tevékenységekben, amelyek általános jólétet, egészséget és belső békét hoznak a számukra.

Kedves meglepetésekkel készülhetnek a szeretteiknek, és több időt tölthetnek velük, mint az elmúlt években. Ez az időszak kedvez a szerelemnek, a családi kapcsolatoknak, a barátságnak, de a spirituális fejlődésnek is.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei nem feltétlenül érzik egyértelmű áldásnak ezt az időszakot. Éppen ellenkezőleg, azt mondhatnánk, hogy 2022 ősze a változás, talán kifejezetten a teljes átalakulás terhét rója rájuk. Meg kell tanulniuk gyorsan alkalmazkodni az új helyzetekhez, és a kiszámíthatatlanság minden lépésnél kísérti őket. A jegy szülötteinek, akik hozzászoktak a rendhez és ahhoz, hogy kiszámíthatják a döntéseik eredményeit, nem lesz könnyű elviselni ezeket a változásokat.

Ez az ősz nem a saját életük irányításáról szól majd, hanem arról, hogy tanulnak meg alkalmazkodni mindahhoz, ami velük történik. Bár nehéz időszak elé néznek, mégis szerencsésnek és áldottnak tarthatják magukat.

Mégpedig azért, mert megkapják a pozitív asztrális energiát, az elszántságot és az erőt, hogy megváltoztassák megszokott perspektívájukat, és ne félig üresnek lássák a poharat, hanem félig telinek, és teljes mértékben ki is élvezzék a kapott áldásokat.

Áldottnak és szerencsésnek érezhetik magukat, mert tudni fogják, hogyan kell kihasználni a kapott lehetőségeket, bármennyire kicsik és ritkák is legyenek azok, tudni fogják, hogy lehet a kockázatot haszonná, a kudarcot pedig tanulsággá változtatni a jövőbeli siker érdekében. Szinte mágikus ügyességgel sikerül majd minden helyzetet rendkívüli lehetőséggé alakítaniuk.

El kell ismernünk, hogy ebben az időszakban csak ennek a jegynek a szülöttei lesznek képesek arra a bravúrra, hogy a kiszámíthatatlant igazi szövetségesükké tegyék, ez segít nekik kitűnni a versenyben, és nyomot hagy minden tevékenységükön.

Bak

Akárcsak a Szűz csillagjegy esetében, a Bak jegy szülöttei számára sem lesz csendes az elkövetkező időszak. De ez a belső átalakulás és az élet irányváltásának rendkívüli periódusa.

Mint mindenki másnak, a Bak jegy szülötteinek is voltak örömeik és bánataik egyaránt az elmúlt időszakban, de emellett egy olyan helyzettel is szembesülniük kellett, ami egyáltalán nem jellemző az asztrális rezgéseikre: hagyták magukat elragadni a hullámok által, akárcsak egy eltévedt csónak, és minden különösebb cél nélkül sodródtak, mint az őszi falevél a szélben.

2022 őszén azonban véget vetnek ennek. Kezükbe veszik az evezőket, és átveszik az irányítást, hogy abba az irányba haladjanak tovább, ami megfelel a céljaiknak és az érzéseiknek.

Korai azt állítani, hogy tudni fogják, merre kell tartaniuk vagy, hogy már idén ősszel beazonosítják azt a kikötőt, ahová szeretnének megérkezni. De azt biztosan állíthatjuk, hogy lépésről lépésre egyre több jó, tudatos és felelősségteljes döntést fognak hozni a jövőjük érdekében.

Dönthetnek úgy, hogy véget vetnek egy mérgezővé vált kapcsolatnak, vagy úgy, hogy kialakítanak egy érzelmileg tiszta, őszinteségen és tiszteleten alapuló kapcsolatot. De arról is dönthetnek, hogy irányt váltanak a karrierjükben, vagy befektetési tervekkel állhatnak elő. Nehéz megmondani, mit tesznek majd ebben az időszakban, de az biztos, hogy megkapták az Univerzum üzenetét: életük egy része mérgezővé vált a számukra, itt az ideje, hogy véget vessenek ennek, és teret adjanak a változásnak, az új kezdetnek.

Ez az időszak nagyon is mozgalmas lesz a számukra, és bár bizonyos szempontból talán szenvedéssel is tele lesz, mégis szerencsésnek és védettnek érezhetik magukat 2022 őszén, hiszen ez a periódus végső soron kedvező lesz a számukra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek