3 nagyszerű trükk, hogy tökéletesre varázsoljunk arcunkat – VIDEÓ

A nők szerint a csodás megjelenéshez elengedhetetlen a smink is, amellyel kiemelhető arcuk szépsége, vonásaik különlegessége, és esetleges hibáik eltüntetése.

narancs-trukk

Az alábbi videóban nagyon hasznos sminkelési tanácsokat adnak, hiszen bizony, nagyon könnyen el lehet rontani az arcfestést.

Az első és legfontosabb dolog, ami a sminkelést illeti, hogy az alapozó felviteléhez használjunk ecsetet, amellyel egyenletesen vihetjük fel a szépségápolási terméket. Sajnos a nők mindössze 52 százaléka használ ecsetet az alapozáshoz. Pedig kellene, és ezt a véleményt a szakemberek is osztják. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a videót, amelyben egy narancson tesztelik le az alapozó használatát, sminkecsettel, és anélkül.

A kézzel, és szivaccsal történő bevonás nem a legjobb, hiszen az alapozó nem fog takarni megfelelően, de az ecset viszont szuperül teljesít. A videóban még azt is megmutatják, hogy miként kell az ecsettel bánni. Megéri vetni rá egy pillantást!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top