Lélektár3 módszer, amely segít aktiválni a Napfonat csakrát, ami által a belső...

3 módszer, amely segít aktiválni a Napfonat csakrát, ami által a belső erődre is rátalálhatsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

3 módszer, amely segít aktiválni a Napfonat csakrát, ami által a belső erődre is rátalálhatsz!

3 módszer, amely segít aktiválni a Napfonat csakrát, ami által a belső erődre is rátalálhatsz!

A Napfonat csakra az erőközpont, ahol kialakul a belső lelki erőd, az akaratod, amely nagyban meghatározza az életed. A Napfonat csakra (Manipura) ad helyett az ösztönöknek, segít, hogy kapcsolatba kerülj az Univerzum energiájával, bölcsességével. Ha a Napfonat csak egyensúlyban van, akkor az összes csakra képes harmonikus állapotba kerülni.

Ha egyensúlyzavar jön létre a Napfonat csakrádban, akkor gyakran érzed magad letargikusnak, nincs motivációd, nem tudod megvalósítani a céljaidat.

Most következzen három remek módszer, amely beindítja a Napfonat csakrádat!

1. Napfonat csakra tánc

Ezt a technikát már ősidők óta alkalmazza az emberiség, hiszen bizonyos törzsek csatában induló táncot jártak, hogy így vértezzék fel a harcosaikat bátorsággal, erővel, és hogy kiegyensúlyozzák a belső energiarendszerüket. Mikor táncra perdülsz, add át magad a zene ritmusának, ami segít leküzdeni, enyhíteni a benned dúló félelmet, feszültséget, és újra erőre, bátorságra kapsz, így minden akadályt le tudsz győzni.

Olyan dalt indíts el, ami a legjobban tetszik neked, amely képes elindítani téged egy belső utazáson, amely inspirál, amitől jó kedvre derülsz. Engedd, hogy a zene lángra lobbantsa a szíved, a lelked.

Ilyen Napfonat csakrát erősítő dal lehet Michael Jackson Beat It című slágere.

2. Tégy valami olyan nagy dolgot, amivel kivívhatod a példaképed tiszteletét

Ha van példaképed, – legyen az valódi, vagy elképzelt – ő az az ember, akire felnézel, aki inspirál, ihletet ad. Ha teheted, kérdezd meg önmagadtól, hogy mivel vívhatnád ki az idolod tiszteletét, elismerését. És ha a kérdésre tudod a választ, akkor cselekedj, mert ezzel rendkívül meg tudod erősíteni a Napfonat csakrádat.

3. A szégyenérzetedet helyettesítsd büszkeséggel

A szégyenérzet rendkívül le tudja rombolni a Napfonat csakrádat, ezért törekedj arra, hogy leküzd ezt a pusztító érzést. Légy objektív önmagaddal, ha önkritikát is gyakorolsz, ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Ha valamit, valakit szenvedélyesen szeretsz, akkor nem szabad szégyenkezned miatta.

Ha kritikával illeted magad tedd az úgy, mint egy jó és bölcs szülő, aki nem büntet, hanem épít!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek