Holotropikum3 módja annak, hogy javítsd a gyógyításra szolgáló imádságodat!

3 módja annak, hogy javítsd a gyógyításra szolgáló imádságodat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A történelem folyamán számos civilizáció és kultúra alkalmazta az imát, mint az egyik legalapvetőbb gyógyulási technikát. Mai modern világunkban az emberek még mindig beleszövik az imát mindennapjaikba legtöbbször azért, hogy nyugalomra, békére, vigaszra, vagy éppen betegségük ellenszerére leljenek.

3 módja annak, hogy javítsd a gyógyításra szolgáló imádságodat!
Fotó: Austin Ban/Unsplash

Sajnálatos módon a legtöbb ember azonnal meghátrál, ha imáira egyből nem kap választ, és rögtön fel is hagy az ima további gyakorlásával. Viszont ha tényleg hiszel az ima erejében és megszeretnéd tapasztalni az isteni gyógyulást, jó, ha megfogadod a lenti 3 tanácsot.

1. Foglalj bele énekeket és mantrákat a mindennapos gyakorlatba

Tulajdonképpen minden, ami a világon van rezgésekből és energiából tevődik össze. Vannak olyan hangok, amelyek kifejezetten pozitív energiákat árasztanak. Számos ősi kultúra és bennszülött hitt a mantrák és a hangok erejében. Még olyan eszközöket is használtak, mint a tibeti éneklő edények, vagy gongok, amikkel a hangok teljes spektrumát fel tudták fogni, így azt a saját és mások gyógyítására tudtak használni.

Mialatt leülsz imádkozni, hallgass nyugtató zenéket, vagy online akár kereshetsz előre rögzített mantrákat is, amik majd veled együtt tudnak rezonálni. A hangoknak jelentős hatásuk van az elmére és a testre egyaránt, köztudott, hogy daganatok kezelésére is használják a hangok erejét. Ha lassacskán magad mögött tudod hagyni a negatív energiákat, akkor sokkal hatékonyabban tudsz haladni a spirituális utadon.

2. Fogalmazd meg tisztán a céljaidat

Mielőtt az egészet elkezdenéd, tisztázd le magadban, hogy miért is akarsz imádkozni, vagy milyen üzenetet szeretnék a magasabb birodalomtól kapni. Ha túl sok minden kavarog egyszerre a fejedben, akkor válaszd szét őket, és imádkozz külön-külön értük, így sokkal hatékonyabb is lesz. Így gyorsabban jöhet a segítség, amivel majd könnyebben szembenézhetsz a rád leselkedő kihívásokkal. Ha egyszerre húsz különböző dologért könyörögsz az univerzum nem fogja tudni, hogy melyik élvez prioritást, és nem tudod azt a minőségű gyógy energiát megkapni.

Mindezek mellett azon is gondolkozz el, hogy mi az, amit a kért dologért cserébe te fel tudsz ajánlani. Például, ha több pénzt akarsz, akkor melyek azok az adottságaid, képességei, amiket a cél érdekében fel tudsz használni. Az univerzum csak úgy tud segíteni neked, ha mersz tenni az ügy érdekében.

Ezt már olvastad? Antoine de Saint-Exupéry imádsága, amely átsegít a legnehezebb percekben is!

3. Képzeld el, hogy a gyógyulás már megtörtént

Ha ténylegesen akarod a gyógyulást, akkor vizualizálnod kell, hogy már be is következett. Hinned kell abban, hogy meg van a képességed, hogy meggyógyítsd önmagad az ima erejének segítségével. Képzeld el, hogy már meggyógyultál, és ez be is fog következni. Ne úgy gondolj magadra, mint egy megsebzett, tenni képtelen ember, aki sosem fog felgyógyulni, hanem úgy tekints magadra, mint egy erővel és energiával teli lényre, aki képes megvalósítani a törekvéseit.

Kissé paradoxonnak tűnik, hogy egészségesnek képzeld magad, mialatt ez még meg sem történt, de a metafizikai vibrációk lassacskán működésbe lépnek, ha kitartasz a célod mellett. A gondolataink és céljaink nagyban befolyásolják azt, hogy mik történnek velünk, szóval jó ha odafigyelünk arra, hogy mikre is gondolunk. Ha meg akarsz gyógyulni, akkor nyugodt gondolataid kell legyenek, teljes szívedből kell higgy abban a láthatatlan erőben, amely meg fog segíteni. Ha elég hosszú ideig hiszel valamiben, akkor az láthatóvá fog válni.

Míg az ima mindenki számára mást jelent, ezek a tanácsok csupán útmutató jellegűek, hogy segítsenek a spirituális utadon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek