Lélektár3 könnyű meditációs gyakorlat, melyet a zuhany alatt is végezhetsz!

3 könnyű meditációs gyakorlat, melyet a zuhany alatt is végezhetsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kimerítő nap után kinek nem esne jól egy kellemes, forró zuhany? A víz és az illatos tusfürdő kombinációjában van valami olyan frissesség, ami képes az egész napi stresszt, gondokat enyhíteni, ezért is tesz nagyon jót nem csak a lelkünknek, hanem a testünknek is, ha pár perc erejéig, mindenről elfeledkezve, csak a zubogó víz energiáira összpontosítunk.

3 könnyű meditációs gyakorlat, melyet a zuhany alatt is végezhetsz!

A testünkön lefolyó víz nem csak a szennyeződésektől tisztít meg, hanem feltölti a csakrákat is, amiből új energiákat meríthetünk. Hogy még hatásosabbá és intenzívebbé tedd a zuhany alatt eltöltött időt íme 3 egyszerű zuhany alatt is elvégezhető meditáció:

1. Mialatt a kedvenc tusfürdőddel átdörzsölöd a tested mondogasd magadban halkan: „Megtisztítom magam mindenféle rossztól, így könnyen rám talál a béke és a boldogság.”

Míg leöblíted magadról a szappanhabot, képzeld el, hogy azzal együtt a negatív energiákat is lemosod magadról. Állj még pár percig a folyó víz alatt és vizualizáld, hogy a rajtad lefolyó víz egy különleges védőburkot képez körülötted, mely pozitív energiákkal és fénnyel vesz téged körül.

2. Állj a zuhanyrózsával pont szembe, és kissé döntsd előre a fejed, hogy a vízsugár a tarkódon keresztül átmossa a nyaki és a háti részt is. Ez a terület rendkívül érzékeny, ugyanis az itt található csakra felelős a kreativitásért. Amint hagyod, hogy a tisztító víz átjárja és megtisztítsa ezt a területet újabb energiákat szabadíthatsz fel magadban, melyek segítenek az összpontosításban, figyelemben. A gyakorlat fokozása érdekében érdemes ez idő alatt 5 mély lélegzetet venni és hagyni, hogy a kifújt levegővel távozzék a negatív energia.

3. Míg a zuhany alatt tisztálkodsz ismételgesd a következő mantrát: „Szeretlek és köszönök mindent!” – ezt az üzenetet a saját testednek címezd.

Fontos, hogy harmóniában légy a testeddel és szeress a saját bőrödben lenni. Ha véletlenül akadnak gondjaid a tested különböző részeivel, akkor azokra a részekre még nagyobb figyelmet és szeretetet fordíts. Az a lényeg, hogy szeresd azt, akit a tükörben viszont látsz.

Reméljük, ez a 3 egyszerű zuhanyzás közbeni meditáció elegendő energiával tud feltölteni, és harmóniában önmagaddal végezheted mindennapi teendőidet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek