Otthon3 használati tárgy, amit ajánlott gyakran tisztítani

3 használati tárgy, amit ajánlott gyakran tisztítani

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A takarítás során az emberek többsége porszívózik, port töröl, kisikálja a WC-csészét, kagylót, lemossa a konyhaasztalt, felmossa a padlót. De még a tisztaságmániától szenvedők sem figyelnek mindenre, pedig a következő 3 használati tárgy esetében fontos a higiénia.

taviranyito

1. Távirányító

Nem könnyű eltávolítani a gombok között rejtőző piszkot, kórokozókat, hiszen nehezen elérhető terület ez, de azért egy antibakteriális törlővel időnként végig lehet menni a távirányítón. A család összes tagja, de még a vendégek is kezükbe veszik, a házi kedvencek is hozzáérhetnek, ezért nagy a fertőzésveszély.

2. Maroktelefon

Nem is gondolnánk, hogy a kezünkön hány baktérium fordul meg naponta, és ezek szinte mindenike megtelepszik mobiltelefonunkon is, mivel a készüléket naponta több alkalommal használjuk, és a sok szennyeződés a fülünkbe is bejuthat. Sokan a táskájukban, zsebükben hordják a készüléküket, ami egy meleg környezet, így bacik könnyen tudnak szaporodni, növelve a fertőzésveszély kockázatát.

3. Táska

Sokkoló, de egy nő táskája fertőzőbb lehet, mint egy WC-csésze. Főként a táska külső felén akár 10 ezer kórokozó is megbújhat. Nem szabad letenni a földre, mikor kimegyünk a mosdóba, hiszen akár az E-coli baktériumot is összeszedhetjük, ezért gyakorta töröljük le a táska külső alját.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek