Horoszkóp3 csillagjegy rendelkezik a legnehezebb karmával a szerelemben - meg kell tanulniuk...

3 csillagjegy rendelkezik a legnehezebb karmával a szerelemben – meg kell tanulniuk a szerelem fájdalmas leckéit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bár mindenkinek megvan a maga útja az életben, és a személyes asztrális térkép konkrétabb részletekkel szolgálhat, vannak olyan csillagjegyek, amiknek szülötteinek rendbe kell hozniuk a szerelmi karmájukat. A karmikus leckék a szerelemben elkövetett bármilyen típusú hibából származhatnak, a megcsalástól az erőszakig, a túlzott áldozatvállalásig, stb.

A karmikus leckék elsajátítása összefügg mind a családban (vagy abban a környezetben, amiben felnőttünk) tanult mintákkal, az egyes területeken elkövetett személyes hibákkal, valamint bizonyos tapasztalatokkal, amelyek az előző életekből származnak.

Ezeket a leckéket kaphatjuk a megtévesztés, a hazugság, a túlzott áldozatvállalás, az erőszak (a múltban vagy egy másik életben valaki mással szembeni erőszakos viselkedés) miatt, de az elhagyás, a rejtett vagy ki nem mondott érzelmek is ide tartoznak. Gyakorlatilag minden korlátozás, eltorzítás vagy rossz cselekedet karmikus gyógyulást igényel.

Ikrek: a kommunikáció karmája

Néha talán túlságosan is természetesnek veszed a párkapcsolatodat, és olyan közel érzed magadat a párodhoz, hogy már azt hiszed, bármit megengedhetsz magadnak.

Sokan esnek ebbe a csapdába, ha szerelmi kapcsolatokról van szó. De valójában semmi sem „jár” nekünk a párunktól, ahogyan fordítva sem. Egy párkapcsolatért mindkét félnek meg kell dolgoznia, és nemcsak kérni, de adni is egyaránt fontos.

Ezt az egyensúlyt nehéz lehet kialakítani, és különösen fenntartani.

Az Ikreknek meg kell tanulniuk függetlenebbnek lenni a kapcsolatban, de anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák a partnerük érzelmi szükségleteit. Az ő szerelmi karmájuk a kapcsolati kommunikációról szól.

Ugyanakkor sokszor lényegtelen részletekre koncentrálnak, és szem elől tévesztik a fontosabb összképet, ezért a kritika sem mindig segít ezen a helyzeten.

Az Ikreknek meg kell tanulniuk adni, bölcsen kérni, ugyanakkor meg kell érteniük, hogy ne kritizáljanak, hanem arra használják a szavak erejét, hogy megtalálják a harmóniát.

Nyilas: A kapcsolatépítés karmája

Ami a szerelmi karmát illeti, a Nyilasok problémája, hogy gyorsan szerelembe esnek, de bármilyen erősek is a kezdeti szenvedélyeik, nem tudják, hogy kell szeretni.

Gyakran vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik ugyanolyan kalandvágyók és bátrak, mint ők, mindig új élményeket és felfedezési lehetőségeket keresnek.

Ugyanakkor az intelligens emberekhez vonzódnak, akik hozzájuk hasonlóan hajszolják a tudást, és folyamatosan új ismeretekre vágynak. De az őszinteséget is értékelik egy kapcsolatban, és az is fontos lehet, hogy a párjuk támogassa az elképzeléseiket és a céljaikat.

Kapcsolataik esetleges nehézségei a szabadság és függetlenség iránti igényükkel függhetnek össze, ami konfliktusokhoz vezethet azokkal a partnerekkel, akik nagyobb érzelmi kötődésre és függőségre vágynak.

A szabadság és függetlenség iránti igényük kihívást jelenthet az érzelmileg jobban kötődő partnerek számára. Vagy másképp fogalmazva: fennáll a veszélye, hogy a Nyilasok érzelmileg nem kötődnek eléggé a párjukhoz.

A jegy szülötteinek karmája, hogy megtanuljanak igazán szeretni, megízleljék az igaz szerelmet, működőképes kapcsolatokat építsenek ki, érzelmileg befektessenek a kapcsolatukba, és megpróbáljanak kompromisszumot találni, hogy a függetlenségüket is megőrizhessék.

Bak: A szeretet kifejezésének karmája

A Bakok stabil, érett és felelősségteljes partnereket keresnek. Gyakran vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik felelősséget vállalnak, és alaposan megtervezik a jövőjüket.

Nagyra értékelik azokat a partnereket is, akik támogatják őket a céljaik elérésében, és hajlandóak komoly kötelezettségeket vállalni. Gyakran vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik magabiztosak és függetlenek, és akik inspirálhatják őket a növekedésre és a fejlődésre.

Ami a negatívumokat illeti, túl komolynak és túlságosan karrier- és sikerorientáltnak tekinthetők. Emellett az irányításra való igényük és gyakorlatiasságra való hajlamuk is gátat jelenthet a párkapcsolatban.

Bár teljes szívükből szeretnek, meg kell tanulniuk kifejezni az érzéseiket.

Lelkesen és szeretetteljesen lépnek be egy új párkapcsolatba, nem mindig fejezik ki őszintén az érzéseiket és a szükségleteiket. Sokszor elrejtik az érzéseiket a lelkük mélyén, ahol azok fokozatosan elmérgesednek, és idővel tönkretehetik a kapcsolatukat.

A Bakoknak meg kell tanulniuk kimondani azt, ami a szívüket nyomja, hogy a partnerüknek esélye legyen cselekedni és orvosolni a problémákat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek