Lélektár3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb Márciusban, a szerelem és a pénz terén...

3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb Márciusban, a szerelem és a pénz terén is sikerre számíthatnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Asztrológia: Ez a három csillagjegy lesz a legszerencsésebb idén márciusban, akik a szerelem és a pénz terén is sikerre számíthatnak!

Fotó: Dwayne Rourke/Flickr.com
Fotó: Dwayne Rourke/Flickr.com

Halak

2016 márciusa egy fenomenális időszak lesz azoknak, akik ebben a hónapban születtek. Nagy lesz az álmok beteljesülésének esélye, és a legmélyebb vágyaink is megvalósulhatnak, letisztulhatnak. A Nap a Halak csillagjegyben fog tartózkodni március 20-ig, ami pozitív energiaáramlást jelent, amely segít abban, hogy hatékonyan végezhessük a munkánkat, hogy új célokat fogalmazzunk meg, és kitaláljuk azt, hogy kik is vagyunk valójában, mit szeretnénk megvalósítani. Ebben segítségünkre lesz a Merkúr is. Ha nehézséggel is találkozunk, nézzünk szembe azzal, és a kihívásokkal is, mert ezek hozzásegítenek a sikerhez és a boldogsághoz.

Az érzelmi élet területén is jó időszak következik a Halak számára. A párkapcsolatunkban boldognak, kiegyensúlyozottnak érezhetjük magukat, hiszen a társunk amellett, hogy szeret, még becsül is. Megértjük azt, hogy mennyire fontos egy párkapcsolatban a kommunikáció és a megértés. A gyerekáldás is szóba jöhet, és a március kedvez a barátkozásnak, szociális kapcsolatok kiépítésének, valamint egy új munkahelynek is. Az üzleti életben a legmegfelelőbb időszak március 10–17, ekkor érdemes szerződéseket kötni.

Vízöntő

A tavasz mágikus energiákkal köszönt a Vízöntőkre. A Vénusz március 12-ig a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. A tavasz első hónapja kedvezően hat a Vízöntők szerelmi életére, sok különleges pillanatra számíthatunk, amelyek rózsaszín felhőkbe burkolják egész lelkünket, testünket. Ha stabil párkapcsolatban élünk, szép időszak fog következni. Akiknek nincs párjuk, ez a hónap remek arra, hogy megismerhessék lelki társukat. Szakmai téren remek időszak a márciusi hónap arra, hogy új projekteket dolgozzunk ki, amelyben segít a Hold is, amely a Kos csillagjegyben tartózkodik március 20-ig. A kitartó munkával pedig anyagilag is sikereket érhetünk el, akár hosszú távra is bebiztosíthatjuk magunkat. Egyensúlyt teremthetünk a lelkünk és testünk között, ami egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak a március nyugodtságot, kiegyensúlyozottságot, és szerencsét hoz. Új szerelem kibontakozására is számíthatunk, amely a kölcsönös tiszteleten és elfogadáson alapszik. A szakmai életben esély nyílik arra, hogy olyan emberekkel találkozzunk, akik segítenek nekünk a vállalkozásunk továbbfejlesztésében. A Nap hatására úgy érezzük, hogy semmi sem állhat utunkba, amihez hozzájárul az is, hogy egy rég elfeledett képességünket újra elő tudjuk húzni a tarsolyunkból.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek