Lélektár2:2 mágikus portál: az isteni energiáknak köszönhetően a gyógyulás most kezdődik el!

2:2 mágikus portál: az isteni energiáknak köszönhetően a gyógyulás most kezdődik el!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ami elmúlt már nem fontos, csak a jelen pillanat számít! Csak rajtad múlik mekkora jelentőséget tulajdonítasz a jelen eseményeinek, hogy kihasználod a lehetőségeket vagy a szenvedés, a csalódás és a fájdalom csapdájában maradsz.

A február 2-a egy rendkívüli isteni energiával felruházott nap lesz. A kozmosz megnyitja a 2:2-es mágikus portált, és segít végérvényesen meggyógyítani lelkünket, hogy nyitott szívvel léphessünk az előttünk álló új útra. Megtaláljuk a célunkat, és ennek függvényében alakítjuk az életünket.

A február 2-a egy új kezdetre készít fel

Pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell. Minden, ami eddig történt, segítségünkre volt, hogy eddig eljussunk az életünkben. Az őrangyalok azt tanácsolják, hogy ne siránkozzunk a múltunkon, hanem fogadjuk el és öleljük át minden erőnkkel, mert minden, amit megéltünk eddig, a javunkra vált.

Fontos leckéket tanultunk meg, leküzdöttük a nehéz pillanatokat, jobban fejlődtünk, mint eddig valaha, felkészültünk erre a pillanatra, egy új kezdetre, egy új izgalmas fejezetre.

Készek vagyunk elfogadni a sorsunkat, és megtenni az első lépést a legfőbb változás felé. Készek vagyunk mindent magunk mögött hagyni, és újrakezdeni. Erősek vagyunk, lelkesen teljesítjük az álmainkat, könnyen megtaláljuk a helyünket a világban.

Miért fontos ez a nap?

Az Univerzum azt akarja, tudjuk, hogy semmi sem véletlen ebben az életben. Mindennek van célja, sorsa és világos menete. Részei vagyunk ennek a hihetetlen varázslatnak, és mindannyiunknak fontos helye van a kozmoszban.

Február 2-án az Univerzum szélesre tárja kapuit, hogy minden eddiginél közelebb vigyen minket az istenséghez és lelkünk céljához. Ez egy varázslatos pillanat, amelyben hozzáférést kapunk egy láthatatlan varázslatos világhoz. A mágikus energiáknak köszönhetően megnő az önbizalmunk, legszebb álmaink és vágyaink teljesülnek be.

Mit tanácsol az Univerzum?

Minden csak rajtunk múlik. Ha sikeresek akarunk lenni ebben az életben, el kell szakadnunk mindentől, ami eddig történt, meg kell bocsátanunk mindenkinek, aki valaha megbántott, el kell engednünk a fájdalmainkat. Csak a pillanat számít.

Csak rajtunk múlik, hogyan éljük meg. Kihasználjuk a körülöttünk lévő varázslatokat, vagy a szenvedés, a fájdalom és a csalódás csapdájában maradunk?

Igen, az Univerzum a mi oldalunkon áll, és a Kozmosz hihetetlen energiáját kínálja nekünk, hogy kihasználjuk azt. Az erő velünk van, a döntés a miénk. A változás rajtunk áll. Csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy mi fog történni, és hogyan folytatjuk az életünket.

Február 2-án egy olyan ajtó nyílik meg előttünk, amely a távoli jövőt is befolyásolja. Ennek az időszaknak a varázslatos energiája segít abban, hogy erősebbek és bátrabbak legyünk, higgyünk önmagunkban, és szembenézzünk a kihívásokkal, belemerészkedjünk az ismeretlenbe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek