Kuriózum21 gyereket szült 40 éves koráig a brit nő, sokan kiakadtak a...

21 gyereket szült 40 éves koráig a brit nő, sokan kiakadtak a történetétől

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sue és Noel Radford, 21 gyermeket nevelnek, egy televíziós dokumentumfilmekben mutatták be különleges életüket, amelyben elmesélik népes családjuk történetét.

Az anya zsenge tini korában hozta világra első gyereküket, amiért a nézők kemény szavakkal illették az apát. Amikor Sue, a 21 gyermekes édesanya, elmondta, hogy csak 13 éves volt, amikor először terhes lett, férje pedig alig volt 18, nagyon megdöbbentette a nézőket.

A pár elmondta azt is, hogy azért döntöttek a baba megtartása mellett, mert mindkettőjüket örökbefogadták. Négy évvel az első gyermekük születése után házasodtak össze. A második gyermek, Sophie, akkor született, amikor Mrs. Radford 17 éves volt.

Egy néző csodálatosnak nevezte a pár gyermekeit, de az első gyermek születése tekintetében „furcsának” nevezte őket. Azt mondta: „Csodálatosak a gyerekek, de egy kicsit furcsának tartom, hogy egy 18 éves fiú, teherbe ejtsen egy 13 éves lánygyereket.”

„Nem tudom figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy egy 18 éves fiú gyereket nemz egy 13 éves lánynak, azt hiszem, ez kimeríti a bűncselekmény fogalmát.” – mondta egy másik néző.

Az Egyesült Királyságban, a szexuális tevékenység folytatása 16 éves kortól engedélyezett. Angliában és Walesben a nők szexuális együttlétben való beleegyezésének korát 1885 után, szintén 16 éves kor után engedélyezték. A törvény kimondja, hogy jogsértést követ el, az aki szexuális tevékenységet folytat 16 év alatti személlyel.

A Radford család, egy 240 ezer fontos házban él, amelyet 11 évvel ezelőtt vásároltak, és büszkék arra, hogy nincs hitelkártyájuk vagy banki kölcsönük. Azt is elmondták, hogy minden évben külföldre utaznak nyaralni. Egy héten 300 fontot költenek ételre, és amikor az egyik gyermek születésnapját ünnepelik, minden testvér 100 fontot kap ajándékba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek