Lélektár2024 áprilisának eseményei eltávolítanak minket minden gonoszságtól - Isten a védőszárnyai alá...

2024 áprilisának eseményei eltávolítanak minket minden gonoszságtól – Isten a védőszárnyai alá vesz minket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Április a változás szelét hozza magával. Isten védőszárnyai alá vesz minket, és megóv minket minden gonosztól. Az elkövetkező időszak változást, átalakulást és gyógyulást hoz magával.

Az Univerzum a tavasz legszebb hónapjával köszönt bennünket. Az április magával hozza a magasabb hőmérsékletet, a rügyező fákat, a színes virágokat és a varázslatos változásokat. Ennek a hónapnak a kollektív numerológiai rezgése a 3-as, ez a szám pedig a harmóniát, a bölcsességet és a tiszta boldogságot jelképezi.

Április főbb témái:
– a belső erő elfogadásának szükségessége;
– annak megértése, hogy minden lépésben isteni támogatásban részesülünk;
– inspiráció arra, hogy kifejezzük autentikus önmagunkat, és örömmel és optimizmussal éljük az életet.

Az alábbiakból megtudhatod, mit tartogatnak 2024 áprilisának legfontosabb asztrológiai eseményei.

Április 1-jén a Merkúr retrográd

Az április egy nagyon fontos pillanattal kezdődik: a Merkúr retrográdba lép, intenzív és dinamikus energiát hozva. A bátorságáról, impulzivitásáról és tettvágyáról ismert Kos csillagjegy felerősítheti a Merkúr retrográd hatásának bizonyos aspektusait.

A kommunikáció közvetlenebbé válik, és a szokásosnál agresszívabbnak vagy indulatosabbnak tűnhet. A döntések gyorsan és mély elemzés nélkül születhetnek meg, ezért ez az időszak konfliktusokat, félreértéseket hozhat a kapcsolatokban. Fontos, hogy tudatában legyünk annak, hogy ebben a tranzitban hajlamosak vagyunk a meggondolatlan cselekvésre, és törekedjünk arra, hogy óvatosabbak legyünk a kommunikációban és a döntéshozatalban. Az Univerzum arra is ösztönöz, hogy vizsgáljuk meg, miként fejezzük ki az agressziót vagy a dominancia iránti vágyat, és a konfliktusok elkerülése valamint az kapcsolataink javítása érdekében gondoljuk újra a kommunikációs stratégiáinkat.

Április 5-én a Vénusz belép a Kosba

A Kos a bátorságáról és tettrekészségéről ismert csillagjegy, és amikor a Vénusz ebbe a jegybe lép, felerősíti azt a vágyunkat, hogy aktívan és lelkesen éljük meg az életet és a szerelmet. Kalandvágyóbbak leszünk a szerelemben, és hajlamosak leszünk forró és vibráló energiával kifejezni érzéseinket.

Ez az átmenet a függetlenség és a saját vágyak követésének hangsúlyozását is magával hozza, ami a kapcsolatokban a szabadság és a felfedezés iránti igényt hozhatja magával. Ez jó alkalom lehet a felfedezésre, vagy arra, hogy újraélesszük a meglévő kapcsolatainkat egy egészséges adag szenvedély és bátorság bevitelével. Fontos azonban, hogy tisztában legyünk az impulzív cselekvésre való hajlamunkkal, és törekedjünk arra, hogy megőrizzük az egyensúlyt személyes vágyaink és partnerünk igényei között.

Április 8-án napfogyatkozás és újhold a Kosban

A napfogyatkozás a Kosban intenzív és élénkítő energiát hoz, hangsúlyozva a kezdeményezőkészséget és a bátorságot a cselekvésben. Ez az asztrális esemény változásra és új kezdetekre ösztönöz, kihívást jelent számunkra, hogy kövessük szenvedélyeinket és kockázatot vállaljunk a kívánt irányba.

Az Univerzum erős jeleket küld nekünk, hogy ez a megfelelő idő arra, hogy összekapcsolódjunk a bennünk rejlő vezetői készségekkel, és merjük érvényesíteni akaratunkat és elszántságunkat. Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy visszaszerezzük személyes hatalmunkat, és cselekedjünk annak érdekében, amit valóban el akarunk érni az életben.

Április 8-án szintén a Kosban kel fel az újhold is. Ez kedvező időszak arra, hogy új projekteket vállaljunk, és elszántan és bátran kövessük szenvedélyeinket. Az újhold a Kosban arra ösztönöz, hogy bátrak legyünk, és merész új irányokban induljunk el.

Ennek az újholdnak az energiája arra ösztönöz, hogy függetlenek legyünk és önállóan cselekedjünk, hallgassunk az intuíciónkra és kövessük az ösztöneinket. Ez egyúttal jó alkalom arra is, hogy kapcsolódjunk spontánabb oldalunkhoz, és új dolgokat próbáljunk ki. Az újhold a Kosban a kezdetek és a határtalan lehetőségek időszaka, arra ösztönöz, hogy kockázatot vállaljunk, és magabiztosan és optimistán fedezzük fel a lehetőségeinket.

Április 11-én Merkúr kazimi

A Merkúr kazimi egy olyan különleges asztrális helyzetet jelent, amelyben a Merkúr bolygó tökéletes együttállásban van a Nappal. Ezt az asztrológiai konfigurációt a Merkúr egyik legerősebb és legkedvezőbb helyzetének tartják. A Merkúr ilyenkor a Nap „szívében van”, mi azt jelenti, hogy e két égitest energiái tökéletes harmóniában egyesülnek.

Ez az asztrális aspektus óriási mentális tisztaságot, éles intelligenciát, valamint a kommunikáció és az információk könnyű megértésének képességét hozza magával. Kedvező pozíciónak számít az olyan tevékenységekhez, mint a tanulás, az írás, a tárgyalás és minden olyan terület, amely az intelligencia és a kommunikációs képességek használatát igényli.

Április 20-án a Nap belép a Bikába

A Nap befejezi útját a Kosban, és a makacs és érzékeny Bika felé veszi az irányt, ebbe a Vénusz bolygó által uralt földjegybe, amely nyugodt és érzéki energiát hoz ebbe az időszakba. Ez a tökéletes időszak arra, hogy az életünkben a gyakorlati és kézzelfogható dolgokra összpontosítsunk, mint például az anyagi biztonság, a kényelem és a fizikai jólét. Ebben az időszakban élvezhetjük a virágzó természet szépségét és az élet egyszerű örömeit.

Most van itt az ideje annak is, hogy kapcsolódjunk az érzékeinkhez, és élvezzük az ízeket, illatokat és tapintható érzéseket. A Bika arra emlékeztet minket, hogy figyeljünk oda önmagunkra, és élvezzük mindazt a csodálatos dolgot, amit az élet kínál.

Április 24-én telihold a Skorpióban

A Skorpióban lévő telihold érzelmi intenzitást és mély, szenvedélyes energiát hoz magával. A Skorpió, a Mars bolygó által uralt vízjegy a mélységéről és az élet rejtett aspektusainak felfedezésére irányuló vágyáról ismert. A telihold hatására a szenvedély, a féltékenység és a vágyakozás érzései felerősödhetnek. Ez az átalakulás és a rejtett igazságok felfedezésének ideje, mind önmagunkban, mind a kapcsolatainkban.

Ez az időszak intenzív érzelmeket hozhat a felszínre, és mélyreható változásokat okozhat a gondolkodásunkban. Fontos, hogy nyitottak legyünk ezekre az átalakulásokra, és használjuk ki a lehetőséget arra, hogy felszabadítsuk az elfojtott érzelmeket és begyógyítsuk belső sebeinket. A Skorpióban lévő telihold arra hív minket, hogy kapcsolódjunk lényünk mélyebb aspektusaihoz, és keressük az igazságot és a hitelességet életünk minden területén.

Április 25-én a Merkúr kilép a retrográdból

Ahogy a Merkúr kilép a retrográdból, az Univerzum megkönnyebbülést és tisztánlátást ad nekünk a bolygó által uralt területeken: a kommunikáció, technológia, utazás és szerződéskötések terén. A Kozmosz megnyitja a problémamegoldás és a fejlődés lehetőségét. Ez ideális alkalom a félreértések tisztázására, a kommunikáció újrakezdésére és a függőben lévő projektek befejezésére. A Merkúr közvetlen mozgásával gondolkodásunk tisztábbá válik, és könnyebben hozhatunk döntéseket. Fontos, hogy tudatában legyünk ennek a pillanatnak, és kihasználjuk, hogy magabiztosan haladjunk a kívánt irányba.

Április 29-én a Vénusz belép a Bikába

Április 29-én a Vénusz belép a Bika jegyébe, és az érzékiség, a stabilitás és a kifinomultság légkörét teremti meg. A Bika, amelyet a Vénusz ural, különösen jól fogadja e bolygó hatását és energiáját, felerősítve a kényelem, a szépség és az élvezet természetes tulajdonságait. Ebben az időszakban vonzódunk a luxushoz és az élet finomabb dolgaihoz, hajlamosabbak vagyunk élvezni a fizikai kényelmet és a finom ételeket.

A Bika jegyében lévő Vénusz arra ösztönöz, hogy kapcsolódjunk az érzékeinkhez, és élvezzük az élet egyszerű örömeit. Ez az átmenet a kapcsolatainkba is stabilitást és biztonságot hozhat, és erős, tartós, hűségen és kölcsönös bizalmon alapuló kötelékek kialakítására ösztönözhet.

Április 30-án a Mars belép a Kosba

A Mars a Kosban az energia és a kezdeményezés színtiszta megerősítését jelenti. A Kosra, mint a Mars által uralt tűzjegyre, különösen nagy hatással van ez a bolygó, ami a bátorság, az energia és az elszántság robbanékony kombinációját eredményezi. Ebben az asztrális helyzetben a csillagok arra ösztönöznek bennünket, hogy önállóan cselekedjünk, és habozás nélkül kövessük szenvedélyeinket.

A Mars a Kosban bátorságot ad ahhoz, hogy kezdeményezzünk és kockázatot vállaljunk céljaink elérésében. Versenyképesebbnek érezzük magunkat, szívesen érvényesülünk, és a kihívásokkal szemben is érvényesíteni próbáljuk az akaratunkat.

Azonban tisztában kell lennünk azzal a tendenciával, hogy energiánk megnyilvánulásában impulzívvá vagy agresszívvá válhatunk, és ezt a belső erőt konstruktívan és pozitívan kell felhasználnunk. A Mars a Kosban jó alkalom arra, hogy belső erőnket ihletett és céltudatos módon nyilvánítsuk ki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek