Lélektár2023 novemberének numerológiai rezgése a 9-es - Hagyd, hogy a rossz elmúljon,...

2023 novemberének numerológiai rezgése a 9-es – Hagyd, hogy a rossz elmúljon, a jó pedig összegyűljön

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológiában minden egyes hónaphoz egy egyetemes rezgésszám tartozik, amely meghatározza az egész hónap energiáját.

2023 novembere a 9-es szám egyetemes rezgésének jegyében telik (1+1+2+2+0+2+3=9), amely a befejezésről, az átalakulásról és a spirituális növekedésről szól. Ez a legjobb időszak arra, hogy elengedjünk mindent, ami már nem szolgál minket, és felkészüljünk az új kezdetekre.

A novemberi hónap egyetemes rezgése arra ösztönöz, hogy alaposabban megvizsgáljuk az életünket, és értékeljük a szükséges változásokat. Ez nagyszerű alkalom az önreflexióra, és a régi szokások vagy gondolkodási minták elengedésére, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket.

A 9-es szám rezgése mindig a befejezéssel, csúcspontokkal, nagy átalakulásokkal jár együtt. De ettől nem szabad megijednünk, mert egy lezárás mindig egy új ajtót, új utat nyit meg előttünk. Mielőtt továbblépnénk, érzelmileg, mentálisan vagy fizikailag meg kell szabadulnunk azoktól az aspektusoktól, amelyek már nem szolgálják a céljainkat, és egy olyan pillanathoz kötnek, ami már régen a múlté. El kell fogadnunk a múltat, és azt a tényt, hogy azon már nem lehet változtatni. Ha azonban nem hozzuk meg ezt a döntést, az Univerzum közbelép, és akár akarjuk, akár nem, megtisztítja az életünket.

Ez ugyanakkor a megbocsátás hónapja is, amikor mindannyian élvezhetjük a Szentlélek ajándékait. A Szentlélek ajándékai a szeretet, az öröm, a békesség, a türelem, a jóság, a hűség és a vágyainkon való uralkodás képessége.

A kételyekre, a kérdésekre most mindenféle jelek, intuíciók, spirituális útmutatások adhatnak választ.

A kilences szám spirituális jelentése megegyezik a bibliai jelentésével, ami a véglegesség, igazság, befejezés, végítélet és a rejtett jóság. A 9-es rezgése a „ki mint vet, úgy arat” üzenetét hordozza.

A karma, ami eljut hozzánk, harmóniát vagy szomorúságot egyaránt hozhat az életünkbe. Ha jóindulattal, hálával viselkedünk, és jót teszünk másokkal, ennek a jóságnak a többszörösével leszünk megáldva, ha azonban szándékosan ártottunk másoknak, annak megfizetjük az árát.

Ebben az időszakban szükségünk lehet arra, hogy áldozatokat hozzunk, elengedjük a negatív kötődéseket, megbocsássuk a múltbeli sérelmeket. Abban a pillanatban, amikor a rossz energiákat és dolgokat kiiktatjuk az életünkből, helyet teremtünk új és jobb dolgoknak, amelyek azért jönnek, hogy megváltoztassák az életünket. Nem kell olyan helyzetekben megrekednünk, ahol úgy érezzük, nem tisztelnek és nem szeretnek bennünket. Meg fogunk lepődni, mennyire gyönyörűek és csodálatosak lehetnek az új élmények, amiket tapasztalunk.

A 9-es szám rezgése különböző módon hathat az emberekre, de egy dolog biztos: mindaz, amire már nincs szükségünk, most eltűnik az életünkből. A 9-es univerzális rezgése által jellemezhető hónapok személyes és általános szinten is nagy változást hoznak, legyen szó akár a magánéletünkről, a karrierünkről vagy a környezetünkről, vagy az élet más aspektusairól.

Lehet, hogy már el is kezdődött ez a folyamat, és most dől el, mi az, ami megmarad, és mi az, ami távozik az életünkből. Ez a hónap átmenetet képez egy új kezdet felé, és a legjobb alkalom arra, hogy elengedjünk mindent, ami már nem ad hozzá értéket az életünkhöz, és nem okoz örömet.

Sokan közülünk elköltözhetnek, munkahelyet válthatnak, hosszabb utazásra indulhatnak, irányt változtathatnak, vagy elveszíthetnek valamit, ami nagy értéket képviselt a számukra. A kedvesség, nagylelkűség, megbocsátás és a hála nagyszerű módszerek arra, hogy minden jót magunkhoz vonzzunk az életben.

A 9-es a tarotban a Remete, az öreg ember, aki jobb kezében lámpást, bal kezében pedig botot tart. Ez a kártya egy olyan személy belépését mutathatja az életünkbe, aki szellemi vagy fizikai értelemben a mentorunk lehet, és segít legyőzni az akadályokat. A közelmúltbeli nehézségek együtt járhatnak az elszigeteltség, a magányosság érzésével, de ha egyszer elengedjük a múltbeli problémákat, sokkal pozitívabb irányba tudunk majd haladni.

A Remete kártyalap a belső bölcsességről, az elmélkedésről és a spiritualitás által elért sikerről szól. Negatív értelemben a Remete a kényszerű elszigeteltséget, nehéz helyzeteket, kaotikus intézkedéseket, rajtunk kívül álló erők miatti elszigetelődést, félelmet, szeretteinktől való elszakadást, a helyes útról való letérést jelképezheti. Vannak olyan időszakok az életben, amikor vissza kell lépnünk, és alaposan meg kell vizsgálnunk az életünket, a prioritásainkat és az útközben hozott döntéseinket. Az intuíció a legjobb útmutató.

A kilencedik óra az imádság órája, de egyben Jézus halálának órája is. Azt jelenti, hogy valami a végéhez közeledik, valaminek be kell teljesülnie: Jézus Krisztus a nap kilencedik órájában meghalt a kereszten megfeszítve, hogy megmentse az emberiséget.

„Kilenc órakor Jézus hangosan felkiáltott: „Eloi, Eloi, lamma szabaktáni?” Ez annyit jelent: „Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?”Márk evangéliuma 15:34

A múltat nem tudjuk megváltoztatni, de a jövőt még megváltoztathatjuk. Meg kell értenünk, hogy Isten mindig kész segíteni rajtunk, egyszerűen csak hinnünk kell benne. A november a 9-es szám rezgésével a karma (a lélek adósságai) enyhítésére is képes a hit, az ima, a megbocsátás által. Amikor úgy érezzük, hogy az életünkben eluralkodik a káosz, a legjobb, ha megpróbáljuk megtalálni a belső békét, és hiszünk benne, hogy a helyes irányba vezetnek bennünket. A pozitív hozzáállás nagy jutalommal járhat.

Ez a hónap rendkívül előnyös mindazok számára, akik a 9-es szám egyetemes rezgésének hatása alatt születtek (ehhez össze kell adni a születési dátum – nap, hónap, év – minden számjegyét), de a 9-én, 18-án és 27-én születettek számára is. Ugyanakkor, mivel az 5-ös és a 9-es számok rezgései nagyszerűen összeillenek, ez a hónap azok számára is különösen kedvező lehet, akik 5-én, 14-én, illetve 23-án születtek.

A piros szín és a piros minden árnyalata, de a kék, a sárga, sőt, még a fehér is egy kis vörössel, kedvező lehet ebben a hónapban. A vörös korall pedig a legszerencsésebb drágakő.

„Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!”Zsoltárok könyve 90:12

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek