Lélektár2023 márciusa varázslatos időszak lehet - az 1-es szám vibrációjával aktiválódnak a...

2023 márciusa varázslatos időszak lehet – az 1-es szám vibrációjával aktiválódnak a változás és az új kezdetek energiái

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha eddig arra vártál, hogy jó dolgok történjenek az életedben, vagy egyszerűen csak kicsit felgyorsuljanak az események, esetleg bekövetkezzenek bizonyos változások, akkor az idei március kellemes meglepetéseket tartogathat a számodra. 2023 márciusa számmisztikai szempontból rendkívül fontos hónap, mert az 1-es szám rezgései jellemzik, ami egy új numerológiai és energetikai ciklust nyit meg.

Ráadásul a március beköszöntével véget ér a tél (lezárul egy fejezet), és a tavasz lehetőségekkel, reménnyel és varázslattal telve érkezik.

Úgy tűnik, hogy 2023 márciusának numerológiai energiája a kreatív, teremtő erő hullámát hozza magával, és minden, amit ebben a hónapban teszünk, hosszú távú hatással lehet az életünkre, ezért cselekedjünk úgy, hogy az a javunkra váljon.

Lehet, hogy új projektbe kezdünk, felkészülünk valamilyen új eseményre az életünkben, rendkívüli szellemi tisztasággal vagy intuícióval látjuk életünk bizonyos aspektusait, esetleg spirituális ébredést tapasztalunk, új kapcsolatba kezdünk, vagy felfrissítjük a párunkkal való kapcsolatunkat. Önvizsgálatot tarthatunk, és elindulhatunk a gyógyulás vagy akár a siker útján, erőteljes pillanatokat élhetünk át mind belső, mind külső szempontból, amelyek közelebb vihetnek bennünket ahhoz, amire vágyunk, vagy amire szükségünk van a fejlődéshez.

Ezt a hónapot akár jelnek is tekinthetjük arra, hogy itt az ideje mozgásba lendülni, elengedni a régit, és bizonyos helyzetekben és esetekben újrakezdeni.

Egy szimpla numerológiai számításból láthatjuk, hogy 2023 márciusa az 1-es szám rezgéseit hordozza. 3 (március) + 2+0+2+3 (2023) = 3 + 7 = 10 = 1. Március ugyanakkor asztrológiai szempontból is fontos, különösen mivel a Szaturnusz a hónap elején belép a Halak jegyébe, a Plútó pedig a hónap végén belép a Vízöntőbe, és itt is marad a következő 3 hónapban.

Az 1-es szám energiája motiváló, kreatív, az alkotást, az újjászületést, az új lehetőségeket szimbolizálja, egyfajta „tabula rasa”, amire bármit „felírhatunk”, amit csak szeretnénk, ha nyitottak vagyunk rá, hogy profitáljunk a jelen és a jövő kínálta lehetőségekből. Az 1-es szám ugyanakkor az újdonságról, a terjeszkedésről, a változásról és a fejlődés lehetőségéről is szólhat, a bizalom, az erő és a cselekvőképesség szimbóluma.

Kérdezd meg magadtól, melyek életednek azok a részei, amelyek átalakításra szorulnak, hogy eljuthass oda, ahová szeretnél, mi az, amit szeretnél újrakezdeni? Az 1-es az inspiráció száma, arra bíztat, hogy elfogadjuk a kisebb-nagyobb változásokat, rugalmasabbak legyünk és alkalmazkodjunk az új kezdetekhez (vannak, akik kezdetben ellenállhatnak a változásnak, ami kimozdítja őket a komfort zónájukból), felhatalmaz bennünket arra, hogy magunk irányítsuk jövőnket.

Az 1-es független, erős, bátor, még akkor is, ha sokan a saját identitásukat keresik majd idén márciusban, és ehhez hasonló kérdéseket tesznek fel maguknak: Ki vagyok én? Mit csinálok? Az identitásunk biztos azonosítása rendívül fontos feladat lesz, és a folyamat végén ki kell tudnunk jelenteni a következőket: Tudom, ki vagyok, mit akarok, és mit teszek ennek érdekében – ezek az én értékeim. Amint ezt megállapítottuk, az energiák szabadon áramlanak, és a nekünk megfelelő irányba terelhetjük azokat, az 1-es szám energiája pedig nem sok teret hagy a félelemnek.

Ez a szám elköteleződést, elszántságot igényel, aktiválja a kiteljesedés és az elégedettség felé vezető utat, képes új erővel feltölteni az életünket, emlékeztet önmagunk fontosságára, arra, hogy mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk a magunk módján.

2023 márciusa egy erőteljes hónap, intenzív energiával és hatalmas lehetőséggel arra, hogy teljes valójukban megnyilvánuljanak azok az álmaink, amelyeket magunkban dédelgetünk. Ugyanakkor figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy ez a hónap a CSELEKVÉSRE épül, ezért nem ülhetünk nyugodtan a babérjainkon.

Az álmaink nem valósulnak meg önmaguktól, és a vágyaink csak úgy ölthetnek konkrét formát, ha összhang van a gondolataink, a hitünk és a cselekedeteink között. Sok munka vár ránk, ki kell lépnünk a komfort zónánkból, türelemmel, kitartással és szeretettel kell előrehaladnunk, abban a meggyőződésben, hogy megvalósíthatjuk az álmainkat.

Fontos a pozitív gondolkodás, a bőség, a kiteljesedés és a siker gondolatai, hogy felkészítsük a szívünket az új kezdetekre, de ne felejtsük el, hogy mi vagyunk saját sorsunk kovácsai, ezért minden gondolatot és szándékot annak megfelelő cselekedetnek kell megerősítenie.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek