Lélektár2023. január 13., péntek: új energiák tisztítják és alakítják át az életünket!

2023. január 13., péntek: új energiák tisztítják és alakítják át az életünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a napon egy új dimenzió veszi kezdetét, számos segítséget kapunk a felettes erőtől, hogy jobban el tudjunk igazodni az új kihívások közepette.

Samuel Blakes: a mai nap üzenete!

Két dologra figyelj, mielőtt a lelkivilágodra és az anyagi helyzetedre koncentrálnál: próbálj változtatni a mentalitásodon, és biztosítsd a tisztességes megélhetéshez szükséges anyagi eszközöket is.

Ne várd el, hogy a párod gondoskodjon rólad, tegyél érte, hogy az elképzeléseidnek megfelelő életet élhess.

Koncentrálj a munkádra, tedd rendbe az életed. 2023-ban engedd el a középszerűséget, fogadd be mindazt a jót, amit az Univerzum neked szánt. Lépj ki a komfortzónádból, ne keress többé kifogásokat, hanem inkább indulj el a számodra kijelölt úton.

Az emberiség példátlan időket él most át. A változás folyamatának kellős közepén vagyunk, amelynek során elszakadunk attól a világtól, ami eddig annyira ismerős volt számunkra.

Az elméből a szívbe lépünk, ehhez pedig új energiákra van szükségünk. Aki ezt az időszakot megéli most a Földön, azt jelenti, hogy a lelke úgy döntött, hogy részt vesz ebben az egyedülálló jelenségben, ami által a bolygó rezgése megnő, és automatikusan minden átalakul: tettek, viselkedések, minták, gondolatok, érzelmek.

A magas rezgés szükséges ahhoz, hogy ebben az új világrendben jól érezzük magunkat. A magasabb rezgés elérése érdekében pedig fejlődnünk kell. Talán épp itt a magyarázat arra, hogy miért éltek át és élnek át sokan mély egzisztenciális válságot személyes, szakmai, kapcsolati és identitási szinten.

Miért érzik magukat sokan elveszettnek, míg mások könnyedén haladnak az úton?

Ez az a nap, amikor az átalakulás útjára léphetünk, a szükséges energetikai segítség a rendelkezésünkre áll.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek